A tökéletes esküvő – rusztikus hangulatban

Kittyről és Laliról csakis szuperlatívuszokban tudok beszélni. Ezt nevezem én tökéletes esküvőnek!

eskuvoi-keszulodes-fotozaskeszulodes-eskuvo-fotozas

menyasszony-portre-eskuvo

Minden a helyén volt, minden harmóniában, de legfőképpen ők maguk. Hogyha már rájuk nézett az ember egyetlen pillanatra is a nap során, elmosolyodott.

first-look-eskuvo

Belőlük sugárzott mindaz, amit aztán mindannyian magunkba szívtunk, az, hogy szerették volna igazán jól érezni magukat, megélni a pillanatokat, szerették volna, hogy a vendégek is osztozzanak ebben, és mindeközben minden percben vibrált körülöttük a levegő, amit az egymás iránti szeretettel, elfogadással töltöttek fel. Nem szégyellték megmutatni az érzéseiket.

 

csoportfotok-eskuvobeallitott-fotok-eskuvo

Miért is tették volna, hiszen ez a nap éppen az egymás iránt érzettek ünnepe. Ne legyenek persze illúziónk, itt is voltak fennakadások, elhárítandó problémák, kis izgalom, de ez így normális és éppen ettől kerek.

lanykikerespolgari-szertartas-eskuvo-fotos

eskuvo-fotos-fenylabor-hiltop-60

polgari-szertartas

Hogyha a képeiket nézem, jó érzés tölt el, és bízom benne, ti is így lesztek majd ezzel. Sokat tanulhatunk tőlük. Legfőképpen egymás tiszteletéről, arról, hogy mennyire fontos megbecsülni azt, hogyha valaki kiegészít minket az életben és a másik által érezhetjük magunkat teljesnek. Azt, hogyan kell megosztani a kincsünket másokkal anélkül, hogy úgy éreznénk, ettől kevesebbek leszünk. Mindvégig rendkívül figyelmesek voltak a vendégekkel és velünk, szolgáltatókkal is, miközben felhőtlenül érezték magukat. Odafigyeltek mindenre, gondosan és megfontoltan voksoltak egy-egy részlet mellett, mégsem görcsöltek túl semmit.

eskuvoi-dekoracionyitotanc-eskuvo

eskuvoi-jatekok-fotos

Minden mértéktartó és ésszerű volt, mégis látványos. Egy nagyon egészséges középút a “mindegy, csak legyen olcsó” és a “most aztán megmutatom” között. Kiváló ízléssel.

eskuvo-fotos-fenylabor

eskuvo-fotos-fenylabor-hiltop-130

A végén pedig még egy nagyon fontos dolog, ami tudom, nekem kicsit rögeszmém, hogy a násznép is partner volt mindenben. A barátok velük együtt élvezték a fotózást és táncolták a fergeteges nyitótáncot, a család örömkönnyeket hullatott, nem esett senki kétségbe, ha táncba hívták és együtt kellett nevetniük vagy épp sírniuk. Jó volt veletek! Jó lesz 10 év múlva is visszaemlékezni… szerintem nem csak nekünk.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....