Aleksandra és Gábor téli esküvője

Annyi minden van, amit írni szeretnék erről az esküvőről, mégis úgy érzem, arról, ami igazán fontos, mindent elmondtam már a jegyes fotózásról szóló bejegyzésben. Azért nem maradtok történet nélkül, ne aggódjatok. Márcsak azért sem, mert egy téli esküvőről beszélgetünk! A tél és az esküvők nem járnak karöltve egymással, így aztán számunkra nagy ajándék, hogy november 30-án részesei lehettünk ennek a csodálatos napnak. Hm, éppen egy hónapja…:)

kreativ-fotozas-szandragabor-10

Aleksandra és Gábor nem szerették volna már halogatni a házasságkötésüket, ezért nagyon bátran, dacolva a sztereotípiákkal, a kiszámíthatatlan időjárással, olyan dátumot választottak esküvőjükhöz, amikor biztosan nem sokaknak van házassági évfordulója. Mi lelkendeztünk, hiszen láttuk már magunk előtt a szépséges, prém alá bújtatott menyasszonyt, a csillogó, téli dekorációt, a pince meghitt, már-már karácsonyi fényeit. S bizony nem kellett csalódnunk! Akkor sem, ha hóesés helyett csak amolyan átlagos, téli idő jutott nekünk. Sosem hittem volna, hogy ezt mondom, de mindez nem rontott semmit sem a hangulaton.

kreativ-fotozas-szandragabor-5

A szervezést végig izgultuk, hiszen nem sok idejük volt rá, ráadásul mindketten nagyon sokat dolgoztak ezidőalatt. Bár a szívünk mélyén  tudtuk azért mindvégig, hogy a jó ízlés, a jó tervek és nem utolsó sorban a köztük lévő szeretet minden akadályt legyőz az esküvő napjáig. :) Így is lett. Mindez bizonyosság (újból), hogy rövid idő is elég lehet egy felejthetetlen esküvő megszervezéséhez, ha az ember igazán szeretné. Persze sokkal nehezebb, s utána bizony lesz mit kipihenni. Szerencsére Szandra és Gábor a sok „munka” ellenére is meg tudta élni a nagy napot. Csillogott  a szemük és ez a boldogság mindenkire ráragadt, feledtetve mindent, ami esetleg probléma lehetett volna. Így aztán volt sírós-nevetős szertartás, fergeteges (tényleg az első pillanattól kezdve!) buli és méltán zsebelhették be az elismeréseket is. A mi elismerésünknek legyen most és itt a helye. A kitartás megérte, s ha így tudtok majd mindent együtt végigcsinálni és sikerre vinni az életben, sosem lesz baj!

eskuvo-fotozas-szandragabor-109

Akadt még egy számunkra nagyon kedves momentuma ennek az esküvőnek….vagyis három, ha úgy vesszük… Két leendő esküvős párunk is a vendégek körét színesítette. :) No és újra Babai Pistiékkel dolgozhattunk (ők készítették az esküvői filmet), akikkel mindig öröm a „munka”.

eskuvo-fotozas-szandragabor-177

Kétségtelenül a legmagával ragadóbb esküvőink közé tartozik ez a téli nagy nap, a hangulat miatt, a körítés miatt, a kitűnő kollégák miatt, de mindenekelőtt azért, mert egy nagyon szerethető pár életének egyik legfontosabb napján vehettünk részt.

S még rengeteg, tényleg rengeteg :) kép az esküvőről:

Az esküvői slideshow:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....