Boudoir fotózás

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor szeretné megmutatni magát egy kicsit másképpen, mint ahogy a hétköznapokban jön-megy. Kicsit merészebben, szexisebben, bátran vállalva a nőt magában, a testét annak szépségeivel és hibáival együtt.

Minden ilyen fotózás nekünk is ajándék, hiszen olyan tükröt tarthatunk neked a fotóinkon keresztül, amibe ha belenézel holnap vagy akár egy év múlva, mindig szépnek és kívánatosnak érezheted magadat. S valljuk be, nekünk nőknek, ez sokat számít abban, hogy mennyire vagyunk boldogok és elégedettek az életünkkel.

A boudoir fotózás azt jelenti, hogy meztelenül kell pózolnod?

Természetesen nem kell semmi olyasmit csinálnod, amit nem szeretnél. Sejtelmes, ízléses, mégis igazán szexi fotókat készítünk ilyenkor azokat a határokat tiszteletben tartva, amiket te állítasz fel. Többnyire alsóneműben, egy-egy „mutat is meg nem is” ruhadarabban fotózunk.

Mikor érdemes jönnöd?

Bármikor. Alkalom sem igazán kell hozzá, de nagyon sokan jönnek úgy, hogy ajándékba szánják a sorozatot a kedvesüknek, sőt, van, hogy a boudoir fotózás esküvői meglepetés a vőlegény számára.

Hogyha önbizalom növelésre van szükséged, azért. Hogyha éppen nagyon elégedett vagy magaddal, azért. Nincs értelme halogatni amiatt, mert úgy érzed, pár kiló felesleggel küzdesz. A retusálást pont arra találták ki, hogy utólag is tudjunk ezen segíteni, persze nem azzal, hogy 10 kg-t még lefaragunk, mert az hazugság volna, hanem például azzal, hogy a zavaró dolgokat eltüntessük anélkül, hogy valaki mást csinálnánk belőled.

Hol készülnek a boudoir fotók?

A legtöbbször a stúdiónkban, ahol otthonos hangulatban és kíváncsi szemektől távol fotózhatunk. A Rooms nőies, finom világa ideális hátteret biztosít a boudoir fotók elkészítéséhez. Itt két lehetőség közül választhatsz: a mindig változó enteriőrű csarnok, valamint az elegáns Paris és az álló kádas Le Bain közül, ahol akár a kádban is megmártózhatsz. Amennyiben más beltéri helyszínt képzeltél el magadnak, esetleg szívesen mennél a szabadba, természetesen örömmel fotózunk ott is.

Mennyi ideig tart a boudoir fotózás?

2 órát fotózunk, hogy legyen időd feloldódni és minél sokszínűbb sorozatot készíthessünk neked.

Tartalmaz ruhát, sminket, fodrászt a csomag?

Mivel alsóneműkről van főleg szó, a higiénia megőrzése miatt a sajátjaidat használjuk majd. Vannak viszont például csipkeruháink, sáljaink, amik nagyon szép kiegészítők lehetnek, ezeket pedig díjmentesen felveheted. Mindig örömmel adunk tanácsot, ötletet, hogy hol és milyen darabokat érdemes választanod.

A csomagok ára a sminkest és a frizurát nem tartalmazza. A fotózáshoz szívesen ajánlunk bevált sminkeseket és fodrászokat, akikkel szívesen dolgozunk együtt, és akik akár a kiszemelt helyszínre is el tudnak jönni.

Mitől leszel egyszerre természetes és modellszerű is a fotókon?

A felszabadult, feszélyezettségtől mentes fotózást megígérhetjük neked. „Mindösszesen” ennyi a titok: érezd jól magad

Mi ezért mindent meg fogunk tenni.

Nem pózoltatunk úgy, ahogy számodra az nem kényelmes, de segíteni fogunk, hogy a legszebb és legelőnyösebb mozdulatokat örökítsük meg.

Sokat számít, hogy mást lát egy férfi és mást egy nő. Mivel mi ketten vagyunk, te egyszerre részesülhetsz mindkét szemszögből. Így aztán igazán teljes és változatos módon mutathatjuk meg neked a szépségedet.

Hogy kapod meg a fotókat?

Csak professzionális minőséget érdemelsz! A fotókat ezért gondosan válogatjuk, utómunkázzuk és retusáljuk is mielőtt átadnánk neked. A boudoir fotóknál különösen fontos, hogy ne csak színvilágot kapjanak a képek, hanem eltüntessük a bőrhibáidat, finomítsuk kicsit az alakodat, persze anélkül, hogy műanyag babát csinálnánk belőled. Mindezt nem csak 5-10 fotón tartjuk lényegesnek, hanem minden képen, amit a kiválasztott csomagod tartalmaz. Miért lenne szükséged olyan képekre is, ahol nem vagy tökéletes? A képeket digitális formában, online küldjük át neked.

Készen állsz, ugye?

Kérd csomagajánlatainkat!

CLOSE MENU .... .... ....