Edina és Ati esküvője

Olyanok ők, mint a jing és jang. Edina szelíd, zárkózott, csupa nagybetűs nő a lehető legjobb értelemben (sokszor inkább hölgy a régi, elegáns időkből). Ati vibráló, extrovertált, igazi pasi. Edina komoly, megfontolt, gondoskodó, egy stabil bástya jut róla eszembe, aki képes mindent és mindenkit védelmezni. Ati minden helyzetben tud hülyéskedni és vigyorogni, mellette az ember úgy érzi, nincsenek is különösebb gondok a világban. Oldják és tanítják egymást minden percben. Még külsőre is ezt az egyszerre ellentétes, mégis egymás által teljessé váló szimbólumot képviselik. Tisztelik és szeretik egymásban azt is, ami különböző és összeköti őket minden láthatatlan szál, ami mégiscsak egyforma. Így egészek. Könnyű őket kedvelni, mert mindkettőjükben meglátod magadat is és a világot is, miközben egészen izgalmas módon mégsem tudod igazán megismerni egyiküket sem.

Az esküvőn végig próbáltam megfejteni őket, de valahogy titok maradt a titkuk, az ellentétekből épülő teljesség megteremtése. Talán egyszer elárulják. :)

Láthatatlan és ismeretlen szálak ide vagy oda, Edina és Ati esküvője olyan könnyed és otthonos volt számunkra. Sokat gondolkodtam a jó szón, ami kifejezi az érzéseinket, de tényleg nem tudok jobbat. Olyan, mintha egy téli, hóesése napon, odakucorogsz a kanapéra egy habos kakaóval, azzal, akit szeretsz. Persze ehhez hozzájárult az is, hogy olyan szolgáltató társakkal voltunk együtt, akikkel nagyon jól lehet együtt lenni és együtt dolgozni. Ennyi év után tanultam csak meg igazán, hogy ez mennyire fontos. Sosem mindegy, hogy kiknek és kikkel „dolgozol”, ez tudja annyira szerethetővé tenni a hivatásunkat és olykor megkeseríteni is. Nyilván itt az előbbi történt. ;)

Gyertek velünk, meséljenek a képek tovább róluk! ;)

eskuvo-budapest-edina-ati-5eskuvo-budapest-edina-ati-2eskuvo-foto-3eskuvo-budapest-edina-ati-15eskuvo-budapest-edina-ati-17eskuvo-budapest-edina-ati-12eskuvo-budapest-edina-ati-10eskuvo-budapest-edina-ati-26eskuvo-budapest-edina-ati-43eskuvo-budapest-edina-ati-28eskuvo-budapest-edina-ati-41eskuvo-budapest-edina-ati-32eskuvo-budapest-edina-ati-33eskuvo-budapest-edina-ati-34eskuvo-foto-2eskuvo-budapest-edina-ati-46eskuvo-budapest-edina-ati-51eskuvo-budapest-edina-ati-56eskuvo-budapest-edina-ati-58eskuvo-budapest-edina-ati-57petnehazy-klubhotel-eskuvo-5eskuvo-foto-7petnehazy-klubhotel-eskuvo-4petnehazy-klubhotel-eskuvo-7petnehazy-klubhotel-eskuvo-9petnehazy-klubhotel-eskuvo-12petnehazy-klubhotel-eskuvo-13petnehazy-klubhotel-eskuvo-14petnehazy-klubhotel-eskuvo-15petnehazy-klubhotel-eskuvo-16petnehazy-klubhotel-eskuvo-17petnehazy-klubhotel-eskuvo-18petnehazy-klubhotel-eskuvo-19eskuvo-budapest-edina-ati-20eskuvo-foto-kincseskert-dekorpetnehazy-klubhotel-eskuvo-23petnehazy-klubhotel-eskuvo-24eskuvo-foto-5petnehazy-klubhotel-eskuvo-25petnehazy-klubhotel-eskuvo-26petnehazy-klubhotel-eskuvo-27petnehazy-klubhotel-eskuvo-29petnehazy-klubhotel-eskuvo-34petnehazy-klubhotel-eskuvo-38petnehazy-klubhotel-eskuvo-40petnehazy-klubhotel-eskuvo-49petnehazy-klubhotel-eskuvo-41petnehazy-klubhotel-eskuvo-48petnehazy-klubhotel-eskuvo-43petnehazy-klubhotel-eskuvo-45petnehazy-klubhotel-eskuvo-46

A külön napos kreatívon együtt töltött idő emlékei:

eskuvo-szentendre-edina-ati-20eskuvo-szentendre-edina-ati-13eskuvo-szentendre-edina-ati-16eskuvo-szentendre-edina-ati-18eskuvo-szentendre-edina-ati-28eskuvo-foto-4eskuvo-szentendre-edina-ati-11eskuvo-foto-6eskuvo-szentendre-edina-ati-32eskuvo-szentendre-edina-ati-47eskuvo-szentendre-edina-ati-49eskuvo-szentendre-edina-ati-50eskuvo-szentendre-edina-ati-55eskuvo-szentendre-edina-ati-57eskuvo-szentendre-edina-ati-62eskuvo-szentendre-edina-ati-45

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....