Szőlőszerelem – Edina és Peti esküvője

A szőlőtőkék és a borok olyan szorosan hozzátartoznak Edina és Peti életéhez, hogy nem is lehetett volna más a címe ennek a bejegyzésnek, és bizony más tematikája sem az esküvőjüknek. A kreatív fotózás helyszíneit is bátran bíztuk így rájuk, hiszen nem volt kérdés, milyen hangulatot szeretnének, ahogyan az sem, hogy látják majd, mi lehet működőképes és mi nem, merthogy fotózni is nagyon szeretnek.

 

Egy kis barangolással kezdtük hát a közös utunkat aznap gyönyörű őszi (inkább nyári) időben, pedig hogy tartottunk tőle, hogy aznapra is a jegyes fotózásos esős idő jut nekünk!  Bár persze izgultak – főleg Edina – békés és kiegyensúlyozott érzés volt mellettük lenni, ami számunkra mindig olyan idilli állapot. Ez az érzés aztán végigkísérte az esküvőt. Persze voltak zökkenők (lásd csoportképezés), node ki akar már ezekre emlékezni!?

A legkülönlegesebb perceket talán a szülőköszöntésnél éltük át. Szerencsések ők, hiszen a nagyszüleik is velük ünnepelhettek, amit mindig különösen jó érzés látni és fotózni. Édes nagymamák és nagypapák voltak!

 

A „mit szerettünk” kapcsán nem mehetünk el szó nélkül a dekoráció mellett sem. Edina és Peti szorgos munkáját dicséri ugyanis javarészt és szerintünk egyszerűségében tökéletes lett, ami mind hozzájuk, mind pedig a helyszínhez nagyon szépen illeszkedett. Egyébként is megvagyok idén őrülve a sötétzöld színért… :D

 

Két nagyszerű embert ismerhettünk meg Edinában és Petiben, akikre mindig jó érzéssel fogunk majd visszagondolni.

No, de  a fotók úgyis többet tudnak nálam mesélni!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....