Ekaterina és Levente – nemzetközi esküvő vintage-ben

Talán sosem tartottunk esküvőtől annyira, mint ettől. Szokatlan számunkra ugyanis, hogy alig-alig ismerjük a párunkat és kimaradunk a készülődésből, tervezgetésből. Mivel azonban Katja és Levi nagyon sokat utaznak a munkájuk miatt, esküvőszervezőre bízták magukat és csak egyszer tudtunk találkozni, beszélgetni. Katja azonban az első perctől ragaszkodott hozzánk fotósként, ami azért bizakodásra adott okot, hogy rosszul nem sülhetnek el a dolgok. :) Tudtuk azt is, hogy rendkívül jó ízléssel választanak majd ki mindent és igazán szép részletekben gyönyörködhetünk.

katja-levi-eskuvo

Különleges esküvő volt olyan szempontból is az övék, hogy az orosz és magyar hagyományok találkoztak egymással és a vendégek a világ különböző pontjairól érkeztek. Semmiképpen sem mondható hagyományosnak az sem, hogy az esküvőjüket az elejétől a végéig vetélkedőszerű játékok, valamint előadások (pl.: bűvész) tarkították. Mindezt pedig csodálatos vintage stílusú dekoráció fűszerezte.

vintage-eskuvo-laura-virag

Katja és Levi visszahúzódó, csendes pár, de ha egy pillanatra megfeledkeznek a világról, az őket körülvevő nyüzsgésről, mesésen csillog a szemük és ilyenkor nagyon jó látni, mennyire is szeretik egymást. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....