Enteriőrös fotózás szabadtéren

Mit jelent az enteriőrös fotózás?

A fotózáshoz ilyenkor készítünk számotokra egy kisebb bútorokból, dekorációs kiegészítőkből és virágokból álló installációt. A sorozatotokat ebben az egyedi miliőben fotózzuk. A hazai piacon mi tettük ezt a fotózást a hétköznapi embereknek is igazán elérhetővé a lehető legmagasabb színvonalon (igényes enteriőr úgy, hogy még meg tudjátok fizetni). Ne tévesszen meg, hogy nagyon sokan készítenek úgynevezett styled shoot-okat itthon és külföldön is (lásd: Pinterest). Bár a konstrukció hasonló, tudnod kell, hogy azok mind üzleti jellegű fotózások, ahol számos szolgáltató összefog és nagyon sok pénzt, energiát beletéve kifejezetten promóciós céllal készíti el a sorozatot. Nekünk is van ilyenünk, de szeretjük a ti álmaitokat valóra váltani inkább.

Hol készülnek az enteriőrös sorozatok?

Ez az enteriőr általában szabadtéren épül fel, de akár beltéren is megvalósítható a fotózás. A helyszínt együtt választjuk ki az elképzelt hangulatnak megfelelően. Van néhány speciális szempont, amit ilyenkor figyelembe kell venni (pl.: autóval megközelíthetőség a bútorok szállítása miatt), de ezektől eltekintve igazán csak a fantáziátok szab határt.

Milyen lehet egy enteriőr?

A stílust, színvilágot a ti elképzelésetekhez és egyéniségetekhez szabjuk, így valami igazán különleges és egyedi sorozat készülhet. Az enteriőröket az aktuálisan rendelkezésünkre álló tárgyakból tudjuk összeállítani számotokra, de nyitottak vagyunk természetesen bármire.

Készülhet vintage, rusztikus, indusztriális, modern, skandináv, szóval tényleg bármilyen hangulatban az enteriőr.

Az installációba szeretünk élő virágokat is csempészni, ami még varázslatosabbá teszi őket.

Nem lesz ez mű vagy giccses?

Nincs ebben semmi természetellenes. Mindösszesen az történik, hogy a környezetet még fotogénebbé tesszük. Egy asztalnál ülve is éppen olyan őszinte, meghitt pillanatokat tudunk fotózni, mint bárhol máshol. Ráadásul éppen az a lényege, hogy az ízlésetekhez és hozzátok igazodjon minden, így évek múlva vissza nézve sem lesz ciki.

Milyen jellegű fotózásokra kérhető?

Általában jegyes-, illetve párfotózásra vagy külön napos esküvői kreatív fotózásokhoz építünk enteriőrt. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lehetne megvalósítani akár egy portré, kismama vagy éppen üzleti fotózás keretében.

Ez biztosan nagyon sokba kerül…

Igen, drágább, mint egy hagyományos sorozat, hiszen ez nem egy mindennapi fotózás, így számunkra is sokkal magasabbak a költségei. Mivel azonban a pályafutásunk kezdete óta foglalkozunk ezzel, kialakítottunk egy fix áras konstrukciót, ami nagyon kedvező.

 

Te milyen enteriőrt álmodtál meg?

Kérd csomagajánlatunkat!

CLOSE MENU .... .... ....