Írisz&Zoli Férj és feleség vagyunk.
Az esküvőnk előtt egy nap egyszerűen azon
kaptuk magunkat, hogy fotósok szeretnénk
lenni. Őszintén fogalmunk sem volt,
ez mivel jár...
Megannyi kalanddal a hátunk mögött
ma mégis itt vagyunk!

A hazai fotósok legjobbjai között!
És ezt nagyon szeretjük!
F
"csak lazán, természetesen, örömmel!"

A legtöbben utálunk fotózkodni. Azt hordozzuk magunkban, hogy mi minden fotón pofákat vágunk, kényszeredetten mosolygunk és borzasztóan nézünk ki. Ennek az az oka, hogy pózolni próbálunk és mindenkinek van egy bizonyos "fotóarca", ami mű és ritkán előnyös.

Ígérjük, ezt nálunk elfelejtheted!

Semmi más dolgod nem lesz ugyanis azon kívül, hogy önmagadat add. A többi a mi feladatunk.  Motiválunk, inspirálunk, együtt gondolkodunk, nem beállítunk.

Jó, jó, de önmagunkat adni, levetkőzni a gátlásainkat nem nehezebb, mint követni az utasításokat?

Eleinte nehezebb, de néhány perc és megfeledkezel majd arról, hogy ez igazából egy fotózás, és pont ez a cél! Egymással kell majd foglalkoznotok: összebújni, kézenfogva andalogni, mosolyogni, csak jól érezni magatokat. Ezt pedig nap mint nap teszitek a legtermészetesebb módon. Miért ne menne most is?

Az eredmény pedig önmagáért beszél majd. Hirtelen olyasvalakit látsz a képeken, aki valóban te vagy, méghozzá a legjobb formádban.

HITVALLÁS Antoine de Saint-Exupéry ‘Te egyszer s mindenkorra
felelős lettél azért,
amit megszelídítettél.’
dd
a minőség záloga az, hogy elmondjuk, miként tudtok segíteni, de nektek aztán csak élvezni kell a fotózást.

Tudjuk, hogy a képeken a legszebbnek szeretnétek magatokat látni, ezért nem csak utómunkával (pl.: színkorrekció) látjuk el a képeiteket, hanem benneteket minden fotón retusálunk, ami nagyon ritka mind a hazai, mind a külföldi piacon.

Milyen formában kapjátok meg a fotóitokat?

Fontos tudnotok, hogy  sose adunk át nyers képet és mi választjuk ki azokat, amelyek hozzátok kerülnek. Ennek az az oka, hogy számos szakmai szempontot kell figyelembe venni azon kívül, hogy tetszik-e egy kép vagy sem. Ahogyan egy cukrász sem kérdezi meg, milyen alapanyagokból állítsa össze a tortátokat, és nem adja oda a kész sütemény mellé a maradék tésztaszéleket, úgy ezt mi sem tesszük a képeitekkel.

Ez a minőség garanciája!

Ahogyan az is, hogy meghatározott számú fotót tartalmaznak a csomagok. A kevesebb ugyanis tényleg több. Hazugság volna azt állítani, hogy 100-ból 100 fotó tényleg jó.

Az esküvői anyagokat személyre szabott dobozba csomagolt pendrive-on adjuk át. A szeretet fotózások képeit pedig egy linken keresztül, online tölthetitek le és menthetitek el magatoknak, otthonról, kényelmesen.

Az esküvő fotózás bizalmi kérdés

Kevés, ha tetszenek a fotóink. Ez csak az első lépés. Amikor fotóst választasz, elsősorban a referenciákra támaszkodva tudsz dönteni, de az, hogy mit is kapsz valójában, a fotózás után derül ki. Itt kezdődik a bizalom, ami aztán végig kíséri a közös munkánkat. Ráadásul ahhoz, hogy őszinte képek szülessenek, meg kell nyílnotok előttünk és kimutatni az érzéseiteket, ehhez is bíznotok kell bennünk.

A legfontosabb, hogy erre a bizalomra mindig rászolgáljunk.  Bíztassunk, tanácsokkal lássunk el benneteket. Oldjuk a feszültséget, ha arra van szükség. Hogyha pedig úgy van, ne legyünk semmi jó ötletnek az elrontói. Ez egy közös út, közös játék!

Talán ezért is van, hogy mire átadjuk a képeket, megszületik egy hosszútávra szóló kapcsolat.

CLOSE MENU .... .... ....