FÉNYLABOR GONDOLATOK

o

Eszter és Ádám esküvője

Nincs mit tagadni, Eszter és Ádám nagyon belopták magukat a szívünkbe. Édesek, szeretik egymást és játszi könnyedséggel megy velük a közös fotózás. Így aztán szokatlan lelki békével és nyugalommal indultunk az esküvőjükre, tudtuk, hogy nagy baj nem lehet.

Persze minden esküvőn akadnak kisebb zökkenők, például, hogy megviccelt minket a GPS, és körbe-körbe keringtünk Szegeden, míg végül megtaláltuk a menyasszonyunkat, de szerencsére mindig legalább fél órával korábban indulunk, mint kellene. :) Megküzdöttünk kicsit a polgári szertartáson a pergolával is, de végül talán mi nyertünk. ;) Ezek viszont nem is fontos dolgok.

Sokkal fontosabb például, hogy Ádám anyait-apait beleadott a buliba, és amikor dicsértem, csak annyit mondott, „hát egyszer van ilyen az életben, ki kell élvezni”, és mennyire igaza volt! Így kell ezt kérem! Persze Eszter sem maradt le, csodálatos, boldog menyasszonyunk volt.  Hónapokon keresztüli készülődés után egyetlen nap csupán a gyümölcse a sok fáradozásnak, tervezgetésnek, szervezgetésnek, a legnagyobb hibát azzal követhetjük el, ha abból a 24 órából nem élvezünk minden egyes másodpercet. Ezt nem győzzük hangsúlyozni! Csak így mondhatjátok végül el, amit Eszter és Ádám is, hogy ez egy megvalósult álom volt!

Kicsit visszakanyarodva Eszter és Ádám esküvője számunkra nem a nagy napon, hanem előtte néhány nappal kezdődött. A terv ugyan sokszor változott, de végül a legjobb megoldás mellett maradtunk ugyanis, mert egy külön napon készítettük el a kreatív sorozatukat. Ennek előnyeiről már nagyon sokszor írtam, remélem, hogy már kívülről fújjátok. :) Ami most még egy kis pluszt jelentett, hogy mivel ekkor láthatta Ádám először Esztert menyasszonyi ruhában, a first look (első találkozás) fotók is itt készültek, csak így négyesben. Külön öröm volt számomra, hogy én öltöztethettem fel Esztert. :)

Ezekkel a meghitt pillanatokkal kezdődött tehát minden, majd kicsit improvizatív módon folytatódott. Úgy voltunk vele, hogy ráérünk, amire lesz időnk, arra lesz, amire nem, arra nem, ami megtetszik, ott megállunk és kész. Persze voltak pontok, amiket preferáltunk. Ilyen volt például az aznap délelőtt talált kis bár is és Eszterék szerettek volna néhány fotót a klasszikus és grandiózus kávéházban is. Ha lehetett volna, akkor maradunk hajnalig, hiszen millió lehetőség állt még előttünk, de azt hiszem, így is változatos sorozat született végül. :) Különösen örültünk, hogy ezeket a képeket így meg is mutathattuk az esküvő vendégeinek a jegyes fotókkal együtt egy slideshow keretében.

Az esküvői kreatív fotózás és a jegyes fotózás képeiből készült slideshow:

Az esküvő legszebb pillanatairól pedig azt hiszem, többet tudnak a képek mesélni, mint én:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....