Fénylabor – szeretet képek

Ahogy újra és újra próbálom megfogalmazni mindazt, ami rólunk a legtöbbet elárulja számodra, folyton csak a saját esküvőnk jut eszembe. S persze mindenekelőtt az a pillanat, amikor először találkoztam az esküvői fotózás számomra akkor még új megközelítésével: (leegyszerűsítve) a kreatív és riportfotózással. Majd a vintage és rusztikus esküvők fotói, amelyek annyira közel állnak hozzánk. Azt hiszem, egyike volt ez életem, életünk nagy találkozásainak.
A többes szám annak köszönhető, hogy a bűvölettel megfertőztem a férjemet is. Ő akkor már évek óta a fényképezés lelkes művelője volt, csak éppen elsősorban a tájak és madarak szerelmeseként (én meg a hű partnere ebben). Minél többet láttunk és tudtunk erről a „világról”, annál erősebb volt az elhatározás, hogy aktív részesei legyünk, felvállalva az esküvői fotósok életének minden pozitívumát és negatívumát.
Elkezdtünk hát tanulni, hiszen tudtuk, hogy ez nagy felelősség.  Nem elég hozzá a más területen szerzett tapasztalat és szakértelem, nem elég csak odamenni és kattintgatni. Egy életre szóló emléket nagyon is tudatosan, erős technikai (műszaki, szerkesztési, komponálási stb.) ismeretekkel és teljes lélekjelenléttel szabad megalkotni. Legfőképpen a párjaink által tanultunk, rengeteget merítettünk a saját hibáinkból és sikereinkből, s tesszük ezt folyamatosan, nap, mint nap.

Maximalisták vagyunk, de nem perfekcionisták (tökéletes esküvő és tökéletes fotó azt hiszem, hogy nem létezik, ami nem is baj… ). Ez hajt előre. Legfőképpen viszont olyan házaspár, akik saját bőrükön tapasztalták meg az esküvő örömeit, buktatóit. Emlékszünk rá, mit éltünk át, mit vártunk el, mit lehetett volna jobban csinálni. Ez az emlék táplálja a vágyunkat, hogy az esküvői fotós ne csak egy szolgáltató legyen a sok közül, hanem barát és így támasz is a teljes esküvőn. S, hogy olyan fényképeket adjunk át Nektek, amelyek a legtökéletesebben őrzik majd szerelmetek csodálatos pillanatait.

Szeretettel:

Németh-Csikós Írisz & Németh Zoltán

irisz@fenylabor.hu, +36 30/3756455

zoli@fenylabor.hu, +36 20/390-7587

mi-10

CLOSE MENU .... .... ....