Francia-magyar bájos elegancia

Biztos vagyok benne, hogy titeket is magával ragad majd Barbi és Bruno esküvőjének hangulata.

eskuvo-etyek-harasztypinceszet-3eskuvo-etyek-harasztypinceszet-1

eskuvo-etyek-harasztypinceszet-20

eskuvo-fotoseskuvo-etyek-harasztypinceszet-25eskuvo-etyek-harasztypinceszet-10Kifinomult, elegáns, tele nagyon szerethető részletekkel. Olyan, amilyet magamnak is szívesen választanék. Szerettem, hogy mertek szakítani a visszafogott színvilággal, bátran választottak aranyat és cikláment, ami csodálatosan mutatott mind a csokrokban, mint az asztalokon.

eskuvo-etyek-harasztypinceszet-88eskuvo-etyek-harasztypinceszet-97Szerettem, hogy modern volt, mégis itt-ott szolidan feltűntek vintage elemek. Szerettem Barbi meseszép ruháját és cipőjét. eskuvo-fotos-premiumeskuvo-etyek-harasztypinceszet-33Azt, hogy jó kedvvel, időnként egy-egy örömkönnyel élték meg a napotés a vendégek ebben mindvégig velük tartottak, ahogy a képeken is láthatjátok.

eskuvo-etyek-harasztypinceszet-71

eskuvo-etyek-harasztypinceszet-72eskuvo-etyek-harasztypinceszet-82eskuvo-etyek-harasztypinceszet-83eskuvo-etyek-harasztypinceszet-84

eskuvo-etyek-harasztypinceszet-104

eskuvo-etyek-harasztypinceszet-109eskuvo-etyek-harasztypinceszet-114eskuvo-etyek-harasztypinceszet-108

eskuvo-etyek-harasztypinceszet-133

eskuvo-etyek-harasztypinceszet-152eskuvo-etyek-harasztypinceszet-161No, de akkor meséljenek tovább a fotók. Jó sokat hoztam nektek belőlük! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....