Karácsonyi szerelem – Szonja és Laci jegyes fotói

Amikor Szonja először felhívott minket telefonon, Laci még éppencsak megkérte a kezét. Még nem volt dátumuk, helyszínük sem, de egy dologban a legnagyobb örömünkre biztosak voltak, hogy azt szeretnék, mi ott legyünk az esküvőjükön. Ilyenkor egyszerre érzünk hatalmas könnyebbséget és a szokásosnál is nagyobb felelősséget. Egyrészt mindig olyan megnyugtató, ha valaki ennyire biztos bennünk, abban, hogy mi illünk hozzájuk a legjobban; másrészt pedig ezt a megelőlegezett bizalmat bizony táplálni és éltetni kell, ha lehetséges többszörös energiával, mint, amikor bizalmat épít az ember. Készen kaptuk a kezünkbe, de éppen ezért nagy kincs.

karacsonyi-vasar-fotozas

Az első találkozásunkkor meggyőződhettünk arról, hogy bizony tényleg összepasszolunk és öröm lesz velük fotózni. Ez az érzés aztán a hirtelen jött jegyes fotózáson teljes bizonyosságot nyert.

Miért hirtelen jött? Mert eredetileg tavaszra terveztük, de Szonja és Laci egy séta során beleszeretett a karácsonyi vásárok és a karácsonyi város hangulatába. Minket sem kellett kérlelni, szívesen vágtunk bele ebbe az ünnepi fotósorozatba. Pontosabban egy kis videózással fűszerezett fotózásba, mert Szonjának megtetszett a fusion, amit Andi és Uwe esküvőjén készítettünk, ezért megkért minket, hogy készítsünk videós slideshow-t nekik.

karacsony-jegyes-foto

Aztán a karácsonyi vásár kicsit kibővült, mert Szonja szárnyat kapott kreativitásban, és mire e-mailt váltottunk, már el is intézte, hogy a Bazilikában is fotózhassunk. Ezt a lehetőségünket végül csak részben használtuk ki, mert a kupolakilátón hamar jéggé fagytunk, no persze a lenyűgöző látvány és egyáltalán az élmény kárpótolt bennünket. Várt azonban a vásár a maga sajátos illataival, hangulatával. Belevetettük hát magunkat a forgatagba hősiesen legyőzve a tömeget és a hideget is. Szonja és Laci pedig mindvégig példaértékűen kitartott és csodálatos, ötletekkel és lelkesedéssel teli „modelleinknek” bizonyultak. A lelkesedésünk egyetlen másodpercre tört csak le, amikor a várva-várt fényvillamos faképnél hagyott minket. Na jó, egy percig azért lehet, hogy állt a megállóban… Sebaj, azért fotónk van róla.

Szép karácsonyi ajándék volt ez a jó hangulatú fotózás nekünk, s nagyon-nagyon várjuk az esküvőt!

A fusion:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....