Tollpihe, bolondozás – Timi és Andris jegyes fotózása

Mindig nagy szeretettel gondolunk vissza Timi és Andris jegyes fotózására. Jó látni a köztük lévő harmóniát és szeretetet. Nagyon jó, hogy tudnak lelkesedni, örülni. :)

Egy délelőtt fotóztunk velük, azokban a napokban, amikor az első tavaszi napsugarakat élvezhettük, így egyúttal feltöltődés is volt mindez a hosszú tél után. :) A természet még éppen csak éledezett, de az erdő talaja szinte világított, annyira zöld volt. Örültünk a napsütésnek, mert a borús, esős idő egyszer már meghiúsította a jegyes fotózásukat.

Nem voltak nagy terveink sem, egyszerűen szerettük volna, ha a köztük lévő kapcsolatot tükrözik a képek. Na, azért egy dologgal készültünk. ;) Indulás előtt megláttam a tollal teli párnát az előszobánkban és nem is volt kérdés, hogy a tollpihe-játék nagyon illene hozzájuk… Persze kicsit bátortalanul álltam elő nekik az ötlettel, mondván, hogy kitaláltunk egy „merényletet ellenük”… :D Miért? Mert a tollpihe gyönyörű, de amikor telis-tele van mindened vele, na akkor, egyáltalán nem annyira kellemes, ellenben vicces…. hát legalább jól szórakoztunk… :)

Az eredmény? Íme Timi és Andris jegyes fotói:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....