Szerelem a nyugalom völgyében

Imádom Judit lelkesedését és azt, hogy időt, energiát nem sajnálva minden részletnek utánajár az esküvő szervezése kapcsán. Gondosan kiválasztotta a ruhájukat  a tanácsaink mentén, és tulajdonképpen teljesen átvette tőlünk a feladatot, hogy megfelelő helyszínt találjunk a jegyes fotózásukhoz, amiért igazán hálásak vagyunk. Általa egy gyönyörűséges nyugalom völgyébe juthattunk el, amiben  Judit éles szemmel látta meg a jó fotók lehetőségét.

Annyira aggódott az időjárás miatt, hogy szerintem az Ég megsajnálta a végén, mert a fotózás hetében hőség volt. Akkor meg én kezdtem aggódni, hogy idő előtt fel fogják adni a meleg miatt késő délutáni óra ide vagy oda. Engem is meghallgathattak, mert felhők érkeztek, amik nem csak jótékonyan eltakarták a tűző és égető napsugarakat, hanem gyönyörű látványt nyújtottak számunkra. Amikor pedig éppen lement a nap, engedték a hatalmas korongot teljes pompájába ragyogni nekünk. :)

Vannak olyan sorozatok, amikor nehéz lemondani a képek egy részéről és csak annyit retusálni/utómunkával ellátni, amennyi a csomagban szerepel.  Ez is egy ilyen sorozat és ez már az első néhány kattintásnál világos volt számunkra. Amikor pedig Sanyi – a fess vőlegény, akiről eddig méltatlanul nem ejtettünk szót – magára öltötte a nadrágtartót és a sapkát, végleg eldőlt, hogy ezeket a képeket nagyon szeretni fogjuk majd. :)

Halkan súgom, hogy Judit jó szemmel látta meg azt is, hogy Sanyi kísértetiesen emlékeztet Felix Kingre a Váratlan utazás című klasszikus sorozatból ebben a szerelésben…  :D Aztán persze ezen nagyon jókat nevettünk! :)

Szóval „Felix King” húzódozott ugyan ettől az egész fotózástól, de rövid idő alatt belerázódott és biztosan állíthatom, hogy tetten érhetően élvezte is a „pózolást”, Judit pedig csodálatos partner volt mindenben.

Bízom benne, hogy Ti is nagyon szeretitek majd a fotóikat.

Az esküvőjükön egy egészen más, de hasonlóan gyönyörű helyszínen fotózunk majd, amit nagyon várunk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....