Judit és Gábor esküvője

Judit és Gábor számunkra az örök nyugalom és harmónia megtestesítői. Ahányszor csak rájuk és a fotóikra nézünk, valami belső béke és szeretet önt el bennünket. Ez az idill az esküvőjüket is végig jellemezte, pedig délelőtt még szakadt az eső és majd megfagytunk a polgári szertartáson, de ez egyáltalán nem számított! Szerintem senkinek sem, mert biztos vagyok benne, hogy mindenki csak örülni tudott, hogy Velük lehet azon a gyönyörű napon. Egész egyszerűen nagyon jó a közelükben. No és persze csak-csak előbújtak a napsugarak is a kedvükért. :)

Ezen az esküvőn különösen jól jött a kreatív fotózásra a B terv. Bár átutaztuk a fél várost, de egy pillanatig sem kellett aggódnunk, hiszen tudtuk, hogy a természetben el nem készült fotókért kárpótol majd minket a Múzeum lenyűgöző épülete. Régóta szerettünk volna itt fotózni, ezért boldogok voltunk, hogy Judit és Gábor is lelkesen fogadta az ötletet. Az pedig csak hab volt a tortán, hogy a vacsora előtt kicsit „megszökhettünk” és csodálatos naplemente fogadott bennünket a Petneházy Huszárcsárda körül.

Persze – mint mindig – az idillbe is esnek kisebb bakik. :) A templomban elfelejtették megcsókolni a gyűrűket, az anyakönyvvezető meg kihagyta a homoköntést a ceremóniából, ám mindez pótlásra került végül. :) Így esett, hogy Gábor gyűrűt a polgári szertartáson csókolt, a homoköntés pedig éppenhogy megelőzte a koccintást… :) Ez viszont csak fűszerezte az esküvőjüket. :)

 

Még sok-sok kép Judit és Gábor csodálatos napjáról:

Végül, de nem utolsó sorban az esküvői slideshow:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....