Kismama fotózás otthon

Kitaláltunk egy igazán különleges és egyedülálló megoldást!

Egy online programot, aminek keretében ti és mi – fotózkodni vágyók és profi fotósok – úgy tudunk meseszép sorozatokat alkotni, hogy közben személyesen nem találkozunk.

Azoknak a kismamáknak szeretnénk elsősorban segíteni vele, akik a következő néhány hónapban várják gyermekük születését, de a vírushelyzet miatt sajnos nem tudják a megszokott módon történő fotózással megörökíteni várandósságukat. Számukra kiemelten fontos most, hogy az otthon biztonságában legyenek. Sokatokkal beszélgetve tudjuk, hogy tele vagytok aggodalommal, és ez az időszak számos lemondással, még több újra tervezéssel jár, amire egyikünk sem számított. Mindennek persze csak egy része, hogy a hónapok óta várva várt és tervezgetett fotózás is elmarad, hiszen a kismama fotózás az, amit nem lehet bepótolni. Még csak meg sem jósolható, mikor indulhatnak újra felelősségteljesen a fotózások.

A jó hírünk az, hogy legalább ezt az elvesztett szeletet vissza tudjuk csempészni az életetekbe! Méghozzá úgy, hogy a lehető legnagyobb biztonságban lesztek közben. Megkapjátok ugyanazt a profi útmutatást, mintha személyesen jönnétek, miközben otthon maradtok és nem kell hozzá semmi különös.

Ez a „Várok rád” DIY Program.

MIBŐL ÁLL A „Várok rád” DIY PROGRAM?

Együtt fogjuk elkészíteni a kisbabátokra való várakozást megörökítő sorozatot.

Ti fotóztok, mi pedig elmondjuk, ezt hogyan tegyétek.

Ti adjátok a lelkesedést és az aktív közreműködést. Mi pedig minden tudásunkat bevetjük online, élő kapcsolattal segítve benneteket lépésről-lépésre.

Segítünk előkészülni

1 órás élő, online kapcsolatban a teljes fotózást instruáljuk

Utómunkázzuk és retusáljuk az elkészült képeket

ÍGY LESZÜNK A SEGÍTSÉGEDRE, HOGY OTTHON IS MESÉS FOTÓKAT TUDJ KÉSZÍTENI:

 1. Első lépésként az általad küldött fotók és/vagy videók alapján kiválasztjuk az otthonodban, esetleg a kertedben legmegfelelőbb helyeket a fotózásra. Ez e-mailen, Messengeren vagy akár Viberen keresztül történik.
 2. Javaslatot teszünk, hogy mit pakolj el, rendezz kicsit másképpen a lehető legideálisabb környezet megteremtése érdekében.
 3. A rendelkezésre álló eszközeid (pl.: telefon, fényképezőgép) közül kiválasztjuk azokat, amiket a leghatékonyabban tudsz majd használni.
 4. Kapsz egy kisokost arról, milyen ruhák és kiegészítők után érdemes kutatnod a gardróbodban, amivel könnyedén ki tudsz választani 3-4 szettet, mi pedig elmondjuk, szerintünk ebből melyik kettő lenne a legeslegjobb. Ebben a kettőben fogjuk majd közösen elkészíteni a fotóidat.
 5. Egy előre egyeztetett időpontban 1 órán keresztül online, élőben elejétől a végéig instruáljuk az otthoni fotózásodat. Elmondjuk hol, milyen pózban, milyen szögből készítsétek a képeket, közösen rögtön megnézzük és finomítjuk a fotókat.
 6. A tökéletes eredményhez pedig, ha szeretnéd és a nyersanyagotok is lehetővé teszi, az általad kiválasztott kedvenceket utómunkázzuk és retusáljuk olyan igazi Fénylabor stílusban.

MI KELL MINDEHHEZ TŐLED?

 • A lelkesedésed
 • Az otthonod nappali, természetes fényben
 • A már így is meglévő fényképezőgéped vagy akár okostelefonod (a páros fotókhoz jól jöhet egy állvány vagy annak alkalmas eszköz)
 • A meglévő ruhatárad
 • Egy fő segítsége, aki ténylegesen készíti a fotóidat a mi instrukcióinkat követve
 • Bármilyen internetes, élőképes kommunikációra alkalmas eszköz, amin keresztül láthatunk benneteket (beszélhetünk Skype-on, Viberen, Messengeren, ami épp a legjobban működhet köztünk)

MIBEN MÁS EZ, MINTHA PROFI FOTÓS SEGÍTSÉG NÉLKÜL PRÓBÁLNÁTOK FOTÓZNI MAGATOKAT?

Nem lehet lecserélni erre egy fotóst és személyes fotózást, ez nyilvánvaló.

Egyedül, rutin, látásmód, tapasztalat nélkül azonban könnyen fulladhat kudarcba az otthoni fotózás. Gondolj csak bele, hány szelfid sikerült igazán jól? Tízből hány fotó tetszik, amit a férjed nyaralás közben készített rólad? Le tudtad valaha tényleg másolni azt az áhított képet, amit kénéztél magadnak a Pinteresten vagy neked sem volt fogalmad, hogy is csinálták és csak béna utánzat lett?

Ehhez képest egy professzionális sorozatnál minden kismama olyan gyönyörű és tökéletes, ugye?

Ők sem tökéletesebbek viszont nálad!

A különbség csak a profi fotós tapasztalata, szakmai tudása, szépérzéke és az a millió már kipróbált, jól bevált póz, szög, motiváló mondat, ami igazán különlegessé képes varázsolni egy fényképet.

Hiányzik bármi? Nem, ugye?

Látod, ennyire egyszerű!

MENNYIBE KERÜL, HOGY A FOTÓSOROZATOD PROFI PÓZOKBAN, SZÖGEKBŐL, MÉGIS MAXIMÁLIS BIZTONSÁGGAL?

A „Várok Rád” DIY fotózás csomagot 50 % kedvezménnyel szerezheted meg magadnak 2020. március 31-ig megrendelve.

Ár: 20 000 Ft helyett 9900 Ft

A „Várok Rád” retusálás csomag kiegészítésként választható a fenti csomaghoz, szintén 50 %-os kedvezménnyel 2020. március 31-ig megrendelve.

Ár: 10 000 Ft helyett 5000 Ft/5 db kép

Az első 10 jelentkező lelkesedését pedig külön is jutalmazzuk 5000 Ft-tal.

Az ajándékot egy 2020. december 31-ig beváltható kupon formájában kapjátok meg. Használhatjátok online és (reméljük, erre mielőbb lehetőség lesz) személyes fotózásra vagy akár a Rooms egyik terének bérlésére is.

Ne feledd: a kedvezmény március 31-ig beérkező rendelésekre érvényes és az első 10, lelkes jelentkezőnek tudunk 5000 Ft-os ajándékot adni.

Máris jelentkezhetsz itt: fenylabor@fenylabor.hu vagy a Fénylabor Facebook oldalán üzenetben

A jelentkezést követően 24 órán belül kapsz egy visszaigazolást, amiben megtalálod részletesen a DIY fotózás menetét, a retusálás kiegészítő csomaghoz kapcsolódó tudnivalókat és az utaláshoz szükséges számlaszámot.

Az online időpont fixáláshoz figyelembe kell vennünk az otthonotok fényviszonyait, így előzetesen napot tudunk majd megbeszélni, a kezdési órát pedig pontosítjuk.

A programot mi találtuk ki, így ez a konstrukció csak nálunk érhető el. Nagyon bízunk benne, hogy szeretni fogjátok és sok-sok kismamának tudunk vele segíteni, hogy egy időre megállíthassuk ezt az aggodalommal és bizonytalansággal teli világot. Csakis arra koncentrálhassunk, ami igazán fontos és megörökítsük a várakozásban rejlő szeretet, izgatottságot, meghittséget.

KÉSZEN ÁLLSZ? ÍRJ MOST!

Mi nagyon várjuk már a közös fotózást!

Szeretettel. Fénylabor, Írisz & Zoli

CLOSE MENU .... .... ....