Kismama fotózás

Mikor érdemes jönnöd?

A 30 – 34. hét között, de legkésőbb a 36. héten fotózunk kismamákat. Mindenképpen jó, ha a pocakod már látványos, de fontos, hogy még könnyen tudjál mozogni és így ne terheljen meg sem a fotózás.

Hol készülnek a fotók?

A kismama sorozat minőségét és hangulatát jelentősen meghatározza a kiválasztott helyszín. A képek készülhetnek szabadtéren és beltéren egyaránt.

Mennyi ideig tart a fotózás?

Általában 1 órát fotózunk. Ez alatt 2-3 alkalommal át tudsz öltözni és nagyon változatos sorozat születhet, hiszen ketten fotózunk egyszerre.

Jöhet-e a fotózásra az apuka vagy a testvér?

Szívesen látjuk a fotózáson az apukát és a testvért is. Fontos tudnod viszont, hogy a kisgyermekek (4-5 éves korig) úgy fotózhatóak ilyenkor, hogy a fotózás első felében (ez kb. 30 perc) vesznek részt, mert addig lesz türelmük és kedvük hozzá.

Tartalmaznak ruhát és kiegészítőket a csomagok?

Szabadon választhatsz a kifejezetten kismamafotózásokra készült, gyönyörű ruháink közül. A mindig megújuló tárházban találhatsz tüllszoknyákat, csipkeruhákat, romantikus szetteket egyaránt különböző színekben.

Tartalmaznak fodrászt és sminkest a csomagok?

A csomagjaink ára a sminkest és a frizurát nem tartalmazza, de szívesen ajánlunk bevált szakembereket.

Milyen formában kapod meg a képeidet?

Professzionális minőséget szeretnénk adni neked, mert bizonyára te sem szereted a kompromisszumokat. A fotóidat ezért gondos válogatás után csak utómunkát és retusálást követően kapod meg. Az utómunka a képek egyedi, amolyan fénylaboros színvilágát adja, míg a retusálás arra szolgál, hogy eltüntessük például a bőrhibáidat vagy éppen a pocakodon lévő csíkot, ha nem szeretnéd azt a képeken látni. Mindez arra szolgál, hogy megmutassuk neked a legjobb tudásunk szerint, milyen meseszép kismama vagy.

40 képes sorozatokat kínálunk, ami a piaci átlag felett van, de tudjuk, hogy a jóból sosem elég, ezért ha szeretnél, természetesen rendelhetsz utólag még képet. A fotókat digitális formában, online adjuk át neked.

Erre van szükséged?

Kérd csomagajánlatainkat!

CLOSE MENU .... .... ....