Kismama fotózás

Milyen egy kismama fotózás a Fénylaborral?

Vidám. Érzelmekkel teli. Kicsit fárasztó.

Semmiképpen sem félelmetes!

Akkor sem, ha nem vagy rutinos modell.

A fotózás során téged, benneteket keresünk, a saját érzéseidet, mozdulataidat. Segítünk természetesen abban, hogy mi az előnyösebb, ötletekkel irányítunk, de nincsenek szigorú szabályok.

A kismama sorozatok arról a semmihez sem fogható érzésről szólnak, ami téged és a babádat összeköt. Téged ünneplünk vele!  

Egy órán át tökéletes sminkkel, szép frizurával, mesés ruhákban, ahogy megérdemled.

A kötelékről szól, ami szülővé tett benneteket. A szeretetről, várakozásról, izgatottságról, sőt olykor arról a feszültségről is, hogy vajon milyenek lesztek majd családként.

A fotókat így valójában együtt alkotjuk. A legfontosabb pedig, hogy mindeközben jól érezzük magunkat.

Ugye jól hangzik?

Olvass tovább a részletekért lejjebb!

No és közben nézd meg a fotóinkat :)

Mikor érdemes jönnöd?

A 28 – 34. hét között, de legkésőbb a 36. héten fotózunk kismamákat. Mindenképpen jó, ha a pocakod már látványos, de fontos, hogy még könnyen tudjál mozogni.

Hol készülnek a fotók?

Beltéren és a természetben egyaránt szívesen fotózunk. A stúdiók közül a letisztult Nordixot ajánljuk. A szabadtéri helyszínekben csak a képzelet szab határt. Kint napfelkeltekor vagy közvetlenül naplemente előtt készítjük a képeket.

Mennyi ideig tart a fotózás?

Általában 1 órát fotózunk. Ez alatt 2-3 alkalommal át tudsz öltözni és nagyon változatos sorozat születhet, hiszen ketten fotózunk egyszerre.

Jöhet-e a fotózásra az apuka vagy a testvér?

Szívesen látjuk a fotózáson az apukát és a testvért is, sőt lehetőség van arra, hogy a nagyszülők vagy négylábú családtagok is veletek tartsanak.

Tartalmaznak ruhát és kiegészítőket a csomagok?

Szabadon választhatsz a kifejezetten kismamafotózásokra készült, gyönyörű ruháink közül. A letisztult, elsősorban visszafogott, natúr színű ruhadarabokat szeretjük egy kis romantikával fűszerezve. A ruhák kifejezetten fotózásra készültek, így rugalmas méretűek. Szárazvirág koszorúkat, csokrokat, szabadtérre a hangulathoz illő plédet is örömmel csempészünk a fotókra.

Tartalmaznak fodrászt és sminkest a csomagok?

A csomagjaink ára a sminkest és a frizurát nem tartalmazza, de szívesen ajánlunk bevált szakembereket, akikkel már évek óta együtt dolgozunk.

Milyen formában kapod meg a képeidet?

Professzionális minőséget szeretnénk adni neked, mert bizonyára te sem szereted a kompromisszumokat. A fotóidat ezért gondos válogatás után csak utómunkát és retusálást követően kapod meg.

Az utómunka a képek egyedi, amolyan fénylaboros színvilágát adja, míg a retusálás arra szolgál, hogy eltüntessük a bőrhibáidat vagy éppen a pocakodon lévő csíkot, tokát, éppen előnytelenül gyűrődő husikat, ha nem szeretnéd azt a képeken látni. Mindez arra szolgál, hogy megmutassuk neked a legjobb tudásunk szerint, milyen meseszép kismama vagy, természetesen nem szeretnénk egy teljesen más nőt csinálni belőled.

A fotókat digitális formában, online adjuk át neked.

Mennyibe kerül a fotózás?

A stúdiós és szabadtéri fotózások egyaránt 69 000 Ft-tól kezdődnek, és kérheted a kedvezményes, újszülött fotózással egybekötött csomagunkat is.

Szívesen elküldjük neked a csomagok részletes tartalmát, és a lehetséges szabad időpontokat is.

Erre van szükséged?

Írj nekünk most!

CLOSE MENU .... .... ....