FÉNYLABOR GONDOLATOK

o

Látványos séta – Judit és Gábor jegyes fotózása

Judit és Gábor a Lavande Esküvőszervezés által váltak a párunkká. Mindig tartunk kicsit a közvetített dolgoktól, de valahogy velük úgy voltunk, hogy már látatlanban is összeillőnek gondoltuk magunkat. Aztán az első találkozáskor ez bizonyosságot is nyert, amit azt hiszem, a jegyes fotózás csak erősített.

Judit imádja a kivilágított hidakat, ezért amikor a lehetséges helyszínekről beszélgettünk, gyorsan eldőlt szinte minden. Bár azért az megrengetett, hogy Betty (Lavande) Ukrajnában talált valami elképesztő hangulatú tájat…:D

Viccet félretéve, a délutáni sétánkat a Várban kezdtük. Olyan képeket szerettünk volna, amik kihasználják ugyan a lenyűgöző látványosságokat, de ugyanott nagyon pár- és érzelemközpontúak. No persze a délutáni napsugarakkal való játéknak nem tudtunk ellenállni, mi szeretjük az ilyen Photoshop effektnek tűnő (de nem az…) képeket. J Szerencsére Judit és Gábor is.

A hídon kívül egy konkrét kérésük volt még Juditéknak, készüljön egy-két kép a Mátyás templommal, mivel Gábor szüleinek ott volt az esküvője. A többi már csak hab a tortán, az hogy egy csodálatos old timer akadt az utunkba, hogy volt időnk kicsit ejtőzni is, és tulajdonképpen már csak úgy szórakozásból fotózgatni és ugrándozni az óriáskeréknél.

Azért tartozom egy vallomással is, amit csak ők és még egy párunk tud. Nem szeretünk a Várban és a hídnál fényképezni. Nehéz a turistákkal és a járókelőkkel „háborúzni” ugyanis. Sok idő és türelem. S bár rengeteg önfegyelmet, türelmet tanulunk a munkánk során (és kell is hozzá), azt hiszem, ebben a helyzetben még gyakorlásra szorulunk. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....