Levendula a kastélyban: Vivi és Andris esküvője

Sokat utaztunk, hogy Vivi és Andris esküvőjének részesei lehessünk, de abszolút megért minden órát. Nagyon szerethető páros ők, akiknek különösen hálásak vagyunk azért, hogy fontos volt számukra minden szavunk, és ennyire igyekeztek megfogadni a tanácsainkat. Még akkor is kitartóak voltak, amikor a hőségben fotóztunk (sajnos a kreatívra nem lehetett más alternatívánk.), amit bizony nem könnyű végig csinálni.

eskuvo-keszulodesvintage-eskuvo

Aztán jött  a vihar, ami látva, hogy nagyon is megérdemelnék a meseszép kinti dekorációban a polgári szertartást, oly kegyes volt, hogy visszafogta magát  a vacsoráig.

exkluziv-eskuvolevendulas-eskuvo-104vintage-eskuvo-fenylaborvintage-koszorusok

Mindenképpen meg kell említenem, hogy odáig voltam a cuki kis koszorúslányokért, akik külön megértek volna egy teljes fotósorozatot! Viviék esküvőjén egy nagyon kellemes napon túl kaptam egy különleges ajándékot is. Azt hiszem, hogy az egyik legnagyobb elismerést a „munkám” kapcsán. Amikor elbúcsúztunk, a szoba másik sarkából odarohant hozzám az egyik kis koszorúslány, némán és szorosan megölelt, majd visszafutott. Ez többet jelentett számomra minden szónál. levendulas-eskuvoMindig eszembe jut ő, amikor fáradni kezdek sok óra munka után, és lankad a lelkesedésem. Az esküvő fotózást szeretettel érdemes csinálni. A legértékesebb fizetség pedig érte a szeretet és hála, amit másoktól kapsz.

polgari-szertartaspolgari-szabadteri-szertartaseskuvoi-pillanatkepeklevendulas-eskuvo-184

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....