Made In Heaven image fotózás

Kicsit ugrálok az időben, de ezt hozza magával, ha az ember annyira belefeledkezik a munkába, hogy elfelejt blogolni. :) Még tavasszal készítettük ezt a sorozatot a Made In Heaven Kreatív Esküvőműhely felkérésére promóciós célra. Eredetileg azt találtuk ki, hogy, amit csak lehet kint fotózunk majd a hangulatos kertben, hiszen így tudjuk legjobban megmutatni a Rosinante Fogadó vonzerejét, s bizony a vintage dekoráció is így érvényesül majd a legjobban. Hogy is mondják? Ember tervez… ? Nem csupán esett, egyenesen szakadt aznap az eső. Így aztán mindannyian beszorultunk az üvegek mögé, s amikor alábbhagyott, akkor nagyon-nagyon gyorsan kifutottunk és elkészítettünk néhány szabadtéri fotót is. Persze, mire pont végeztünk, elállt az eső. :)

rosinante-eskuvo-2rosinante-eskuvo-3vintage-dekoracio-eskuvore-27rosinante-eskuvo-4

Furcsa feladat volt ez számunkra. No, nem azért, mert nem csináltunk már többször hasonlót, de páros modellekkel még nem próbáltuk ki magunkat. Aki volt már velünk fotózni, jól tudja, hogy egyáltalán nem vagyunk azok a beállítgatós típusok. Szeretjük a spontán mozdulatokat, az őszinte érzelmeket még a kreatív (ún. beállított) fotózás során is. Nem mondom, hogy éppen ezért nem voltunk kicsit zavarba az elején, mert nyilván ők meg várták a segítségünket. Még modellként sem egyszerű feladat szerelmest játszani olyannal, aki nem a párod. Aztán azt hiszem, sikerült egymásra találnunk. Nem mondom, hogy nem születtek ebből kissé erőltetett és komikus helyzetek, de azért abban bízom, hogy a képeken ez nem látszik. Másrészt meg nem szeretjük a nagyon steril promóciós fotókat sem. (Szerencsére ez nem is volt elvárás.) Biztosan nem lennénk jó divatfotósok… vagy amolyan kakukktojások volnánk… :)

rosinante-eskuvorosinante-eskuvo-6

Külön kiemelném, hogy nagyon örülünk, hogy itt megismerhettük Lindát és Bobit, akik a sminkért, illetve a frizurákért feleltek. A mi szakmánkban, ahol az ember a legtöbbször újabb és újabb kollégákkal dolgozik, nagyon jó érzés volt velük Barbi és Gábor esküvőjén újra találkozni (mert ugye utólag derült ki, hogy ők ismerősök, s milyen kicsi is a világ).

No, hát akkor lássuk az eredményt. :)

vintage-dekoracio-eskuvore-23vintage-dekoracio-eskuvore-2

vintage-dekoracio-eskuvore-3vintage-dekoracio-eskuvore-4

vintage-dekoracio-eskuvore-1vintage-dekoracio-eskuvore-32

vintage-dekoracio-eskuvore-5

vintage-dekoracio-eskuvore-7vintage-dekoracio-eskuvore

vintage-dekoracio-eskuvore-6

vintage-dekoracio-eskuvore-40vintage-dekoracio-eskuvore-38

vintage-dekoracio-eskuvore-39vintage-dekoracio-eskuvore-43

Made In Heaven Kreatív Esküvőműhely (dekoráció)

Rimár Linda (smink)

Somogyi Gergő (frizura)

Rosinante Fogadó (helyszín)

Barack Divatműhely, Myrdin Fashion, Czinder Timi (ruhák)

Asztalka Cukrászda (sütik)

Lampioncentrum

Filia Virág és Plantomime (virágok)

Modellek: Simon Andi, Farkas Fanni, Novodonszky Márk, Józsi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....