New York, New York!

Rajongok a tematikus esküvőkért! Azért is, ha valaki meri lazán, vidáman kezelni az esküvőjét és mindent, ami azt körülöleli.

new-york-eskuvo-kreativ-10

Így aztán mi tagadás, felcsillant nagyon mindkettőnk szeme, amikor Betti és Attila a személyes megbeszélésen megosztották velünk elképzelésüket, miszerint New York tematikát szeretnének. Már akkor tudtuk, hogy ez valami nagyon szerethető dolog lesz, amikor pedig kitaláltuk a kreatív fotózás helyszínét is, már alig vártuk, hogy nekilássunk a közös útnak!

new-york-eskuvo-keszulodes

new-york-eskuvo-keszulodes-2new-york-eskuvo-kreativ-100

Nem kellett csalódnunk! Bevallom, kicsit elcsigázva, fáradtan érkeztünk a kreatívra, és bizony ott lógott az eső lába is felettünk, amit annyira most nem kívántunk, bár azért felkészültünk rá, biztos, ami biztos. Gondoltuk, na, ebből mi lesz…

new-york-eskuvo-kreativ-3new-york-eskuvo-kreativ-7

Aztán megérkezett mindenki és egyszercsak ott teremtünk egy egészen furcsa, kihalt, de rettenetesen izgalmas „Amerikában”. Egycsapásra elfelejtettünk minden fáradtságot! Nem csupán az inspiráló helyszín miatt, hanem Betti és Attila miatt is, akikkel annyira könnyű dolgunk volt, hogy tényleg csak arra kellett figyelnünk, hogy nyomjuk a gombot és még naplementét is kaptunk! Önmagukat adták és ez elvitt mindent! (Ezzel tudtok mindig a legtöbbet segíteni nekünk, ha képesek vagytok oldottak lenni és élvezitek, amit csinálunk, de megvan az a fegyelmezettség és koncentráció is emelett, ami nélkül szintén nem működhet a kreatív fotózás. Így lesz ez egy közös játék, egy igazi, közös élmény, utazás.)

new-york-eskuvo-kreativ-9new-york-eskuvo-kreativ-12new-york-eskuvo-kreativ-15new-york-eskuvo-kreativ-20new-york-eskuvo-kreativ-25new-york-eskuvo-kreativ-28new-york-eskuvo-kreativ-31new-york-eskuvo-kreativ-34new-york-eskuvo-kreativ-36new-york-eskuvo-kreativ-42new-york-eskuvo-kreativ-43new-york-eskuvo-kreativ-44new-york-eskuvo-kreativ-45new-york-eskuvo-kreativ-48new-york-eskuvo-kreativ-49new-york-eskuvo-kreativ-50new-york-eskuvo-kreativ-54new-york-eskuvo-kreativ-53new-york-eskuvo-kreativ-60

Nem mondom, hogy szavak nélkül is megértettük volna egymást, mert volt, hogy a szót is félre értettük, ugye: „dobd fel a fátylat” helyett „dobd el” a fátylat lett például… :D Node, ez mind hozzátartozott ennek a  délutánnak a varázsához és jókat nevettünk rajta. Mindez együtt egy fotósnak olyan érzés, mint egy kisgyereknek, amikor valami csodálatos karácsonyi ajándékot csomagol ki éppen a fa alatt. Talán furcsa, hogy ezt írom,  de ez volt az év játszótere nekünk, és azt hiszem, nyugodtan beszélhetek mind a négyünk nevében, amikor azt mondom, élveztük minden percét.

new-york-eskuvo-20new-york-eskuvo-39

new-york-eskuvo-49

new-york-eskuvo-41polgari-szertartas-palmahaz-tata

new-york-eskuvo-70new-york-eskuvo-71

eskuvo-palmahaz-tata

Az esküvő is hasonló hangulatban telt: lazán, vidáman, sírósan, nevetősen. Minden ott volt, aminek meg kellett lennie, mégsem volt semmi sem túl sok. A vagányság pedig cseppet sem ment a romantika kárára, ott volt az mindvégig, csak nem a megszokott módon csomagolva.

new-york-eskuvo-22new-york-eskuvo-23

new-york-eskuvo-28new-york-eskuvo-85new-york-eskuvo-99new-york-eskuvo-96new-york-eskuvo-97new-york-eskuvo-109new-york-eskuvo-115new-york-eskuvo-119

Betti és Attila társaságán kívül pedig egy igazán klassz szolgáltatói csapat társaságát is élvezhettük, ami mindig bónusz nekünk.

Ha lehetne, szívesen visszatapsolnám ezt az esküvőt, ahogy a Broadway-on szokás. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....