Nyáridéző vintage jegyes fotózás

Mindig vannak olyan párjaink, akikkel szerencsére nem kialakul, hanem már az első pillanattól kezdve nagyon is létezik az összhang közöttünk. Eszter és Ádám is ilyen, valahogy hasonlóak lehetünk a lelkünk mélyén, hasonló dolgok tetszenek, hasonló a vérmérsékletünk is. :) Vártam hát nagyon az első közös fotózást, a jegyes fotózásuk napját, mert tudtam, hogy ez csak jól mehet… :) Azt hiszem, hogy az összhang ott is tetten érhető volt, hogy nem tudták, végül milyen kiegészítőket viszünk majd a Boróka Otthonboltból nekik, de amikor Eszter látta, miket választottunk, azt mondta, hogy sokáig gondolkodott, mi is illene hozzájuk, de nem tudta igazán, most viszont biztos benne, hogy ez az, amit kaptak. :) Ennek persze iszonyúan örültem. ;)

Eszterrel sokat leveleztünk már előtte, hiszen például gondosan összeválogatta a ruháikat, amiket viselnek majd, és el is küldte róla a képet “jóváhagyásra”. S be kell vallanom, a kis papírhajók ötlete is tőle származik.

A helyszín azt hiszem, hogy sosem volt kérdés, kötődnek a Római parthoz és, ami különösen fontos, a lánykérés is itt történt… majdnem itt, valahol a híd és a stég között, amelyek megjelennek a jegyes képeiken. :) Na, persze ennyire nem voltunk tudatosak, az egész csak annak köszönhető, hogy éppen azt a parkolót ismertem találkozási pontként, ami ezek közelében helyezkedik el. :) Az összekapcsolódás “pontosságára” csak a beszélgetés során derült fény. :)

Beszélgetés… talán leginkább ezért szeretjük ajándékba adni a jegyes fotózásokat az esküvő fotózás csomagok mellé… megéri a plusz munkát az, hogy van egy nyugodt délutánunk/délelőttünk, amit együtt tölthetünk. Ilyenkor nem rohanunk, nincs forgatókönyv, ami köt minket, ráérünk például ücsörögni fél órát és várni, hogy besötétedjen, mert kitaláltunk hozzá egy képet, ahogy ez Eszteréknél is történt. Fontos, hogy legalább valamennyire megismerjük egymást, időt szánjunk erre,  ez a bizalom alapja, ami elengedhetetlen azt hiszem az olyan képekhez, amelyek érzelmeket szeretnének mutatni…

Reméljük, hogy Eszter és Ádám fotóiból visszatükröződik a köztük lévő harmónia és az a lelkesedés is, amivel készültek. :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....