Őszi vintage

Vannak sorozatok, amikkel kapcsolatban feszít a vágy, hogy megmutassam őket. Ez is ilyen. :) Már a megszületése óta szeretném nektek megmutatni, hiszen olyan sokminden benne van, amit igazán szeretünk: őszinte pillanatok, különleges részletek, napfény, természet, összefogás, lelkesedés… Köztudomású azonban, hogy kicsit lemaradtam a bejegyzésekkel, ez meg ugye már igencsak ősszel történt. Na, de most itt az idő! (Megjegyzem, hatalmas erőkkel próbálkozom, de azért még mindig nem tartunk ott, hogy minden előtte készült sorozatból legalább valamit mutattam volna nektek… )

oszi-vintage-jegyes-fotozas

Eszter&Peti-067

Miért ez a mutogatási kényszer amellett, hogy én szeretem a sorozatot? Igazából nagyon reménykedem benne, hogy legalább egy kis része átjön annak az örömnek, amilyennel készült, és ettől Ti is nagyon jól érzitek magatokat majd. :)

oszi-vintage-jegyes-fotozas-5

oszi-vintage-jegyes-fotozas-2vintage-jegyes-fotozas-oszi-19oszi-vintage-jegyes-fotozas-4vintage-jegyes-fotozas-oszi-18

vintage-jegyes-fotozas-oszi-2oszi-vintage-jegyes-fotozas-7

oszi-vintage-jegyes-fotozas-6

oszi-vintage-jegyes-fotozas-3

vintage-jegyes-fotozas-oszi-44

Fáradtak voltunk már ősszel nagyon. S egy új partnerünkkel (Natural wedding decor) vetettük bele magunkat ebbe az őszi enteriőrös sorozatba. Nem tudtuk hát, hogy mi is sül majd ki ebből, jóllehet minden előjel kedvezőnek bizonyult és az időjárás még túlságosan is kegyes volt velünk (nevezzük nyárinak).

oszi-vintage-jegyes-fotozas-8oszi-vintage-jegyes-fotozas-9oszi-vintage-jegyes-fotozas-10

Azért nem bíztunk mindent a véletlenre. Olyan helyszínt választottunk, amit jól ismerünk és nagyon szeretünk, szerencsére Eszternek és Petinek is tetszett az ötlet.

oszi-vintage-jegyes-fotozas-11vintage-jegyes-fotozas-oszi-60oszi-vintage-jegyes-fotozas-12

oszi-vintage-jegyes-fotozas-13oszi-vintage-jegyes-fotozas-14vintage-jegyes-fotozas-oszi-68

Már akkor éreztem, hogy valami jó készül, amikor messziről megpillantottuk a pakolászó Emesééket. Néhány szót kellett csak váltanunk és ment minden magától, úgy, mintha mindig ezt csináltuk volna együtt. (Bízom benne, ezt érezték ők is.) Ritka kincs az ilyesmi, ez volt hát az öröm első forrása. A második, amikor Eszterék megérkeztek. Tökéletes ruhákban, széles mosollyal, lelkesedéssel, ennél többet kívánni sem lehet! A hangulat pedig nem lankadt a délután folyamán. Még akkor sem, amikor tébláboltunk, mert hogy hogysem nem akart ránk sötétedni, mi viszont töklámpásos fotókat szerettünk volna… Persze kitartottunk, mint mindig! :) Sőt közben „kaptunk” egy lelkes kutyust is Peti óriási örömére.

oszi-vintage-jegyes-fotozas-15oszi-vintage-jegyes-fotozas-16Kétségtelen, hogy ez volt az egyik legkedvesebb fotózásunk. S már most irigykedünk Eszter és Peti esküvő fotósára kicsit, mert mi sajnos nem tudunk ott lenni velük az időpont miatt. Jó dolga lesz. :) Innen is kívánunk nekik gyönyörű esküvőt és legalább annyi mosolyt, szeretetet, amennyit láttunk tőlük!

oszi-vintage-jegyes-fotozas-17

Jöhet még néhány kép?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....