Piknik a virágzó gyümölcsösben

Tavaly éppen ezen az április végi hétvégén fotóztunk először ebben a gyümölcsöskertben. Sajnos akkorra már éppen elvirágzott, amit fájó szívvel vettünk tudomásul, de ennek ellenéri is imádtuk a helyet. :) Aztán idén megláttuk, hogy éppen azon a hétvégén virágzik, amelyikre olyan párjaink jegyes fotózásait időzítettük, akikhez igazán illene ez a varázslatos helyszín. Gabi pedig – a kert tulajdonosa – idén is örömmel engedte, hogy kedvünk szerint garázdálkodhassunk a szépséges birtokon. :) Köszönjük ismét. :)

Péntek délután Valiékkal kezdtük itt a fotózást. Vali és Béci is olyan párunk idén, akik elég távol laknak tőlünk, ezért most találkoztunk velük először. A kérésük az volt, hogy kicsit megbontva a hagyományt, ne klasszikus jegyes fotósorozat készüljön, hanem családi képek, hiszen van már egy gyönyörű kislányuk, és végül csatlakozott a negyedig családtag is, még több életet és elevenséget hozva ezzel a közösen töltött délutánba. :)

Vali nagyon kreatívan készült a családi vintage fotózásra, így születtek meg a szívecske konfettis és a csillagszórós képek, mi pedig kifejezetten örültünk az ötleteknek. :)

Íme egy délután a virágzó fák között:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....