Pillangós őszi esküvő – amikor egy kis család egyesül

Kitti és Pisti esküvőjén úgy érezhettük magunkat, mintha családtagok lennénk mi is. Egyrészt Kitti mindent megtett azért, hogy ne kívülállónak lássuk magukat. Csak egy kedvesség a sok közül: kitti minden szolgáltatónak készített a szertartásra ültetődíszt, mintha mi is vendégek volnánk, amit aztán mindannyian örömmel vittünk haza emlékül. Persze van árnyoldala is Kitti közvetlenségének… elhatározta, hogy visszavág, és amolyan „akasszuk a hóhért módjára” mindent megtett, hogy mi is fotózva legyünk. Így esett az is, hogy amíg nem pózoltunk a fotósarokban, nem mehettünk haza. :D

pillangos-oszi-eskuvo

Másrészt egy kedves, szűk körű esküvőt szerveztek, no és persze már réges-rég részesei ők a mindennapjainknak, hiszen Kitti az első oldalkövetőink egyike, ráadásul már fotóztunk is korábban együtt. A két kis gyönyörűség, Bella és Pistike cseperedésének pedig tényleg szemtanúi lehettünk az elmúlt 1-1,5 évben, ahogyan az esküvői tervek megvalósulásának is.

oszi-szabadteri-eskuvo

Rendhagyó volt hát ez az esküvő sok szempontból, legfőképpen pedig azért, mert nem két ember, hanem egy kis család egyesült hivatalosan is.

pillangos-oszi-eskuvoi-dekoracio

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....