Portréfotózás nőknek

Olyan fotósorozat készülhet rólad, ami leginkább Te vagy a legeslegjobb formádban: szexisen, vagányan, dívaként, kislányosan, ahogy csak szeretnéd.

Mindezt pedig egy női és egy férfi fotós szemén keresztül akár egyszerre.

Tőlünk mindig csak teljes körűen retusált képeket kapsz, amiket gondosan, a legapróbb részletekre is odafigyelve készítünk el számodra, hogy a fotókra nézve mindig bolondnak és elégedettnek érezd magad.

Hol készülnek a portré fotók?

A fotósorozat minőségét és hangulatát jelentősen meghatározza a kiválasztott helyszín. A képek készülhetnek bármilyen beltéren, sőt szabadtéren egyaránt.

A Rooms nőies, finom világa ideális hátteret biztosít a portré fotók elkészítéséhez. Itt két lehetőség közül választhatsz: a mindig változó enteriőrű csarnok, valamint a francia eleganciájú Paris és az álló kádas Le Bain közül, ahol akár a kádban is megmártózhatsz. Amennyiben más beltéri helyszínt képzeltél el magadnak, természetesen örömmel fotózunk ott is.

Mennyi ideig tart a fotózás?

Nem szeretünk kapkodni, így nálunk kizárt a futószalagon történő fotózás, ahol a másik nő már javában készül, hogy még melegen átvegye a helyedet. 1 és 2 órás csomagjaink vannak, de nyitottak vagyunk egy több órás, exkluzív portfólió készítésére is.

Ilyenkor csak veled foglalkozunk. Ezalatt az idő alatt többször át tudsz öltözni, így még változatosabb sorozat születhet.

Tartalmaz ruhát, sminket, fodrászt a csomag?

Szabadon választhatsz tüllszoknyáink  közül, hogyha szeretnél ilyen jellegű fotókat is.

Nem hiszünk abban, hogy szükséged lenne stylistra, együtt tökéletes szetteket tudunk választani, és szívesen segítünk is neked ötletekkel, tanácsokkal.

A csomagok ára a sminkest és a frizurát nem tartalmazza, de örömmel ajánlunk bevált sminkeseket, fodrászokat, akik a helyszínre is tudnak jönni.

Mitől leszel egyszerre természetes és modellszerű is a fotókon?

A felszabadult, feszélyezettségtől mentes fotózást megígérhetjük neked. „Mindösszesen” ennyi a titok: érezd jól magad, mi ezért mindent meg fogunk tenni. Nem pózoltatunk úgy, ahogy számodra az nem kényelmes, de segíteni fogunk, hogy a legszebb és legelőnyösebb mozdulatokat örökítsük meg.

Sokat számít, hogy mást lát egy férfi és mást egy nő. Mivel mi ketten vagyunk, te egyszerre részesülhetsz mindkét szemszögből. Így aztán igazán teljes és változatos módon mutathatjuk meg neked a szépségedet.

Hogy kapod meg a fotókat?

Csak professzionális minőséget érdemelsz! A fotókat ezért gondosan válogatjuk, utómunkázzuk és retusáljuk is mielőtt átadnánk neked. A női portréknál különösen fontos, hogy ne csak színvilágot kapjanak a képek, hanem eltüntessük a bőrhibáidat, finomítsuk kicsit a ráncaidat, persze anélkül, hogy műanyag babát csinálnánk belőled. Mindezt nem csak 5-10 fotón tartjuk lényegesnek, hanem minden képen, amit a kiválasztott csomagod tartalmaz. A képeket digitális formában, online küldjük át neked.

Van korhatár?

Dehogyis! Egy nő 18 évesen és 50 évesen is fotogén, mégha mást is hisz magáról. A lényeg, hogy azt a miliőt találjuk meg együtt, ami a leginkább téged tükröz.

Készen állsz megmutatni a szépségedet?

Kérd csomagajánlatainkat!

CLOSE MENU .... .... ....