LÉLEKLÁTÓ! EMI & PETI ‘Azt gondolom, hogy szeretet képeket
csak szeretet emberek tudnak készíteni,
olyanok, akik ösztönösen
megérzik a pillanat varázsát,
az emberek lelkét.
Ti ilyenek vagytok!’
dd

"Ezt a levelet direkt nem szerettem volna azonnal megírni, hanem érlelgettem magamban kicsit a gondolatokat, érzéseket... Azt gondolom, hogy szeretet képeket csak szeretet emberek tudnak készíteni, olyanok, akik ösztönösen megérzik a pillanat varázsát, az emberek lelkét. Ti ilyenek vagytok! Minden képből sugárzik valami különleges, egy kis történet, ami érzéseket mesél. Ahogy nézegetem a fotókat, az embereket olyan boldogságos érzés fog el, újra úgy érzem, mintha most történne minden...

Az utóbbi pár évben nem igazán gondoltam azt, hogy készülhetnek rólam olyan képek, amiken igazán tetszem magamnak, de az igazság az, hogy úgy érzem, minden képen csak úgy sugárzok és csodaszép vagyok... ez nagyon jó érzés. remélem ez nemcsak a nagyszerű pillanatelkapó képességeteknek köszönhető, hanem azért valamennyire talán tényleg így van (és a maradék 3000 nyers kép nem vállalhatatlan :)).

A másik, amit mindenképp szeretnék elmondani, hogy bár sokszor lankadt Peti kitartása a fotózkodáson, azért nagyon élvezte az egész Dömör-kapus napot és ő is nagyon tetszik magának minden fotón. Ilyen igen ritkán van...

Olyan jó érzés, hogy így jó sok év -nulla jó közös kép- után végre lesz majd mit mutogatni az unokáknak... :)

Külön köszönjük a személyreszabott pendrive tartó dobozkát a mohával. Nem is kell mondanom, mennyire talált az egész. Ez csak egy kis apróság, de óriási figyelmesség... és ezt értékeljük. Nagyon. 

Hát, igyekeztem belezsúfolni most egy levélbe a sok gondolatot, ami bennem van, nem lett olyan szép strukturált, mint a blogbejegyzéseid Írisz, de azért remélem, átsüt rajta, hogy a "köszönjük! Nagyon!" az itt nem fejezi ki teljességében, amit gondolunk.

Szóval köszönjük! :) Elküldöm Peti és az én kedvenc képem ("igazi lélekbelátás, és még humorotok is van, hogy bent hagytátok")."

"Olyan jó érzés, hogy így jó sok év -nulla jó közös kép- után végre lesz majd mit mutogatni az unokáknak...."


ÖRÖK EMLÉK Juli & Stephan ‘Visszavittetek minket az időben...
újra a Balcsin voltunk...augusztus végén…
együtt azokkal, akiket úgy szeretünk...
hihetetlenül elevenen jön át
a képeken keresztül az érzés…
olyan minta tegnap lett volna...’
dd

"Nagy a boldogságunk, mert egy csodaszép csomagot vehettünk kézbe tegnapelőtt! A feladót látván egyszerre elöntött minket a "juuujjjj", öröm-, meglepetés-, kíváncsiság-, szívdobogás-érzés ... és izgatottan... óvatosan, mintha üveggömböt tartanánk a kezünkben, kezdtük kibontani a csomagocskát!

Írisz... Zoli...gyönyörű felvételek!

Visszavittetek minket az időben...újra a Balcsin voltunk...augusztus végén...együtt azokkal, akiket úgy szeretünk (de a távolság miatt sajnos olyan ritkán láthatunk) ... hihetelenül elevenen jön át a képeken keresztül az érzés…olyan minta tegnap lett volna... boldogságtól könnyes szemmel fülig érő mosollyal ültünk, itt most Rödermarkban a nappalinkban, szorosan egymás mellett a monitorra meredve:) … Az éjjel pedig a lagziról álmodtam :)

Drága Ìrisz és Zoli, hála a különleges látásmódotoknak és kifinomult ízléseteknek, mint egy kis időkapszulába zárva - megőrizhetjük ezt a csodálatos élményt egy életen át …s amikor csak kedvünk tartja, visszatérhetünk, együtt, akár a családdal vagy barátainkkal, újra átélhetjük azokat a csodás balatoni napokat.)

Csupa szívből köszönünk mégegyszer mindent és kívánunk minden-minden jót Nektek a jövőben!"

"Egészen biztosak vagyunk benne, hogy még számtalan esemény lesz az életünkben, amit szeretnénk ugyan így képekben megörökíteni, és ha nincs ellenetekre, szeretnénk, ha Ti is ott lennétek akkor velünk."


"Nagyon köszönjük !! Úgy gondoljuk, hogy ebben minden benne van, akik vagyunk, akiket és amiket szeretünk.., és ahogy vissza tudjátok adni a Mi nagy napunk hangulatát, az sokunkat még mindig sírásra késztet, majd széles mosolygásra. Nagyon örülünk, hogy egymásra találtunk, és már Ti is a "bandához" tartoztok, le sem tagadhattok minket.Kicsit őrült, kicsit furcsa, de egy nagyon szeretni tudó társaság vár vissza benneteket."

Sylva & Ata


"Nem tudom mennyire szokványos, hogy még az örömanya is köszönete és hálája jeléül "tollat" ragad...
Én mindenképp meg szeretném köszönni az odaadó, szakértő és csupa szív-lélek munkátok. Mindez visszatükröződik az immár majd egy éve készült jegyesfotókon, az esküvő napján valamint a Margitszigeten készült képeken is.
Nem tudok betelni a fotókkal. Még a munkahelyemen is feltettem a gépre, és ha csak az időm engedi / ez naponta többször előfordul/ többször rájuk pillantok és mindig felidézem, megélem azokat a feledhetetlen pillanatokat, érzelmeket, amikor egy-egy kép készült. Igencsak keresni kell olyan képet, ahol Lenke nem "mosolyog" ezerrel. Mikor ezt neki is elmondtam ezt a választ kaptam, idézem:
Jó, hogy fülig ért a szám, kb. lebegtem a föld felett....
Akárhányszor, bármikor még sok-sok év múlva is ez fog majd eszembe jutni, ha ránézek a képekre."

Köszönettel,
egy boldog anya és immár anyós is
ui. Kíváncsian várom, várjuk a blogunkat, melyek olvasása külön élmény minden alkalommal, hát még a miénket milyen érzés lesz olvasni...


"Ezt még el kell hogy mondjam, hogy egy csomó mindenkitől azt a visszajelzést kaptam a képekkel kapcsolatban, hogy bekönnyezett a szemük és majdnem sírtak a képek nézegetése közben! Főleg olyanok mondták, akik ott sem voltak, szóval még így is „átjött”. :) Ezt Nektek köszönhetjük, úgyhogy szerettem volna, hogy tudjátok! :)))
Nagyon köszönet és ölelés!!! :)"

Timi


"Hát...nem találunk szavakat! :) A képek...álomszépek! Soha nem gondoltuk volna, hogy így fog sikerülni az első fotózásunk! :) Mindegyik gyönyörű és magával ragadó! Ez tényleg egy örök emlék! Köszönjük Nektek az élményt, a csodálatos és igényes fotókat, és természetesen a türelmeteket!! Mindkettőtökben egy nagyon kedves és lelkiismeretes embert ismerhettünk meg, akik szakmailag is profik! :)
Köszönjük még egyszer és reméljük, hogy az esküvőnkön is ott lesztek velünk!"

Kriszti & Gergő


"először is ♥
másodszor  ♥ ♥
harmadszor  ♥ ♥ ♥
negyedszer  ♥ ♥ ♥ ♥
és ötödször pedig  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
TÖKÉLETES! Végtelenül hálásak vagyunk érte Nektek.
Isten bizony nem akartam sírni...
Csodálatosak vagytok!"

Virág


"Én még nem láttam a képeket, amiket megkaptunk, de Andris azóta írogat, hogy milyen durván jók és lassan megöl a kíváncsiság... :D:D
Szeretnénk még egyszer megköszönni Nektek a csodálatos munkát és mondanom sem kell, hogy mérhetetlenül boldogok vagyunk, hogy Titeket választottunk!! Nekem csak a munkahelyemen, akik látták, nem győzik dicsérni a slideshow alapján a munkátokat, pedig itt aztán akad bőven szakavatott szem (online reklámügynökség telis-tele kreatív és sokat látott emberkékkel). :)

"Volt, aki meg mert volna esküdni, hogy csak a nagyon jó barátaink lehettek, hogy ennyire felszabadult, de ugyanakkor bensőséges képek is tudtak születni. :)."

Ígértük Nektek, hogy megmutatjuk az esküvői vetítésünket, mondjuk valószínűleg nem lesz annyira izgalmas így, hogy nem ismertek senkit a családunk, barátaink közül (ja de mégis, a Dórit!!! :)). Reméljük, azért élvezni fogjátok és a képsorok alapján méginkább rádöbbentek majd, mennyire hozzánk illő képeket tudtatok csinálni rólunk anélkül, hogy mondjuk évek óta ismernétek... :)."

Petra


"Úgy gondoljuk, hogy egy fotós szerepe a legnagyobb ezen a bizonyos napon, hiszen a Ti képeiteket mutatjuk meg a rokonoknak, barátoknak, azoknak az ismerősöknek, akik nem voltak ott és ezeket a képeket fogjuk elővenni könnyes szemmel 10-20 és reméljük 100 év múlva is. Ahányszor ránézünk, melegség tölt el és az a csodálatos érzés, ami szombaton körülvett bennünket. Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy Ti voltatok ott velünk. Köszönjük a sok szeretetet, a kis kiegészítőket és a mosolyt, amit az arcunkra csaltatok. Reméljük, velünk lesztek a további nagy pillanatainkban is!"

Andi & Andris


"Huhh... hát huhh...
Mind a csomagolás, mind a belső tartalom tökéletes. :) :) :) Nagyon meghatódtunk, sikerült újra átélnünk csodálatos napunkat. Ugyanúgy izgultunk a képeket nézve, mint akkor! Csodálatosak, szerelmesek, jujj és tényleg nagyon tudunk nézni egymásra. :) Tetszenek az elkapott pillanatok tényleg olyan természetesek, szeretetteljesek, na és azok a szalmabálás képek... Nem tudom észrevettétek-e de a szertartás alatt végig egy szalmaszál van a hajamban :D szóval kellőképpen emlékezetes marad a szalmás-fekvős fotózás :)
Mint ahogy az esküvőnkön a beszédben is említettük, nagyon szépen köszönjük azt a világot, amit fényképezőgépeitekkel elénk varázsoltatok. :).
Reméljük, nemsokára újra találkozunk, hogy életünk más fontos pillanatait is megörökítsék majd. :) Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Titeket, a következő találkozásunkig minden jót, jó munkát, de a szezon végeztével sok-sok pihenést is kívánunk :)
Sok puszi Nektek:"

Orsi & Lali


"Elnézést, hogy ilyen sokára írunk, de ilyen sok időbe telt feldolgoznunk ezt nagy mennyiségű csodát, amit a Nagy Napunkról és Rólunk készítettek,és mostanra sikerült csak szavakba öntenünk, amit érzünk, ha az esküvői képeinket nézzük :)
Először is köszönjük szépen, hogy a blogotokon is megemlékeztetek Rólunk, nagyon jól estek a szavaid Írisz, és ami a részleteket illeti mindenben egyetértünk :) A végére minden kis apróság a helyére került, és egyszerűen nem tudunk olyan momentumot megemlíteni, ami a mosolyt legörbítené az arcunkról.

Imádtuk az erdei fotózást, minden elképzelésünket felülmúlta, megvalósítottátok az álmainkat, aztán ahogy a szépen kibontakozó "vízesés" közben is csak biztattatok minket, hogy mosolyogjunk és mindenki így tett, egészen elképesztő élmény volt.

Belegondolva, mintha percre pontosan figyelte volna egy felhő minden kis lépésünket,ahogy megvárta,hogy kimondjuk az igent, ahogy a hirtelen záport követően helyet adott egy utolsó napsugárnak, hogy megvilágítsa a csoport fotózást. :) Aztán ahogy hurrikánszerű szél és a villámok bevárták a lufireptetést :) sosem felejtjük el, hiszen végig Velünk voltatok és gondoskodtatok Rólunk az utókornak. :)
Az elejétől fogva tudtuk, hogy jó kezekben vagyunk, annyira kedvesek és toleránsak voltatok, hogy nem is tudjuk elképzelni, hogy a jövőben bárki mással fotóztassunk, úgyhogy nem szabadultok Tőlünk, amint alkalom lesz rá biztosan Nálatok kötünk ki, akár a jövőben hárman ;)
Még egyszer nagyon köszönjük!"

Judit & Bálint


"Elnézést, hogy ilyen sokára írunk, de ilyen sok időbe telt feldolgoznunk ezt nagy mennyiségű csodát, amit a Nagy Napunkról és Rólunk készítettek,és mostanra sikerült csak szavakba öntenünk, amit érzünk, ha az esküvői képeinket nézzük :)
Először is köszönjük szépen, hogy a blogotokon is megemlékeztetek Rólunk, nagyon jól estek a szavaid Írisz, és ami a részleteket illeti mindenben egyetértünk :) A végére minden kis apróság a helyére került, és egyszerűen nem tudunk olyan momentumot megemlíteni, ami a mosolyt legörbítené az arcunkról.

Imádtuk az erdei fotózást, minden elképzelésünket felülmúlta, megvalósítottátok az álmainkat, aztán ahogy a szépen kibontakozó "vízesés" közben is csak biztattatok minket, hogy mosolyogjunk és mindenki így tett, egészen elképesztő élmény volt.

Belegondolva, mintha percre pontosan figyelte volna egy felhő minden kis lépésünket,ahogy megvárta,hogy kimondjuk az igent, ahogy a hirtelen záport követően helyet adott egy utolsó napsugárnak, hogy megvilágítsa a csoport fotózást. :) Aztán ahogy hurrikánszerű szél és a villámok bevárták a lufireptetést :) sosem felejtjük el, hiszen végig Velünk voltatok és gondoskodtatok Rólunk az utókornak. :)
Az elejétől fogva tudtuk, hogy jó kezekben vagyunk, annyira kedvesek és toleránsak voltatok, hogy nem is tudjuk elképzelni, hogy a jövőben bárki mással fotóztassunk, úgyhogy nem szabadultok Tőlünk, amint alkalom lesz rá biztosan Nálatok kötünk ki, akár a jövőben hárman ;)
Még egyszer nagyon köszönjük!"

Judit & Bálint


"Nagy izgalommal estem neki és néztem végig a képeket. Ez volt az utolsó reményem, hogy még tudok arra a napra boldogan visszatekinteni.
A “nagy” napunk számomra egy nagy csalódás volt, sok minden nem jött össze amit terveztem, rohanás és kapkodás volt. Az elejétől a végéig. Egy óriási káosz.

A fotóitok lehetővé teszik számomra, hogy ahogy múlik az idő, a rossz emlékek elhalványodnak, és nektek köszönhetően már csak a szépre fogok emlékezni.

Nem ömlengeni akarok, de így érzek.
Az egész násznép imádott titeket,ahogyan mi is. A kedvességetek, profizmusotok, és az, ahogyan elvegyültök a násznép között valami csodálatos.
Imádjuk a fotókat.
Köszönjük, hogy vagytok nekünk és felejthetetlenné tettétek az esküvőnket!

Nelli, Tamás és a kis Emilie


"Nagyon-nagyon szépen köszönjük a csodálatos írást! Annyira nagyon jól esett, amiket írtatok...
Már többször elolvastam azóta átélve az egész napot a szavaitokat olvasva, nézegettem a csodás képeket.
Őszintén hálás vagyok, amiért évekkel ezelőtt felfedeztelek Benneteket, és hogy megvalosulhatott, hogy Ti fotózzátok az esküvőnket...
Mots már bevallhatom, hogy már jóval az eljegyzés vagy csak az esküvő gondolata előtt, mikor ámuldozva nézegettem a képeiteket, es irigykedve olvastam a beszamolokat csodas eskuvokrol, azon tul, hogy csakis Titeket szerettelek volna fotosainknak, arra (is) vágytam, hogy nektek is tetszen minden, hogy jól érezzétek magatokat, és... És bárcsak érdemesnek találnátok az esküvőnket arra, hogy blogbejegyzés szülessen róla...! :))) Talán kicsit hiún vagy sznobul hangzik... :)))
Na persze elsősorban minden nekünk kellett, hogy megfeleljen, tetszen, és a családnak, barátoknak, de azért szerettem volna Nektek is "megfelelni". Talán bután hangzik... De nagyon örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat! Köszönöm, hogy megismerhettelek Benneteket, és köszönöm a csodás munkátokat aznap és a gyönyörű képeket!
Biztos vagyok benne, hogy fogunk még találkozni!:)
Addig is gratulálunk a Rooms-hoz, és tovabbi jó munkát, szép esküvőket kívánunk Nektek!"

1 évvel később:

"Pár hete otthon voltam, és csak ekkor jutott időm arra, hogy az esküvői dekorációnak helyet találjak a szobámban.
Találtam néhány kisebb-nagyobb, dekorálatlan tető nélküli befőttes üveget.
Mielőtt kidobtam volna őket, megkérdeztem Anyát, Apát, kellenek-e nekik, hátha tudják valamire használni őket.
Egy perc gondolkodáás után apa azt mondta, elviszi őket, a pincénél lehetne gyertyát tenni beléjük, ha kiülünk.
Ekkor úgy éreztem, megfogta őt az esküvőnk hangulata, benne maradt emlékként egy apróság, mint a mécsesek befőttesüvegekben...
Jóleső, melengető érzés volt. :)
Ugyanígy gondolok most Rátok is, egy évvel az esküvőnk után!
Még csodásabbá tettétek a napunkat!
Köszönjük!"

Benigna & Tomi


CLOSE MENU .... .... ....