Rusztikus ízek – Zsuzsi és Szabi esküvője

Nagyon kedves számunkra Zsuzsi és Szabi rusztikus jegyes fotósorozata, így hát különösen vártuk az esküvőjüket, amiben nem kellett csalódnunk. Kiváló ízlés, stílusos rusztikus részletek, egy igazi családi templomi áldás, vidámparki móka… Lehet ezt nem szeretni?

Kicsit megszeppentem ugyan, amikor Zsuzsi megérkezett a kreatív fotózásra, még magán hordozta az összes izgalmat és idegességet, ami addig felgyülemlett, aggódtam hát, hogy le tudjuk-e küzdeni.

vidampark-kreativ-eskuvo

Szép lassan viszont oldódni látszott és még olyasmit is bevállalt, amit csak félve javasoltunk így a szertartások előtt. Büszkék voltunk rá! :) Az utolsó pillanatban jött ötlet, menjünk a Vidámparkba (elkerülendő a debreceni bevett esküvő fotózási helyszíneket), bevált. külön kiemelném, hogy mennyire kedvesek és készségesek voltak a Debreceni Vidámpark munkatársai, amiért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani.

debreceni-vidampark-eskuvovidampark-eskuvo

Persze Szabinak is kedvére jártunk, s mivel maradt egy kis időnk, benéztünk a törzshelynek számító billiárdterembe. Onnan pedig irány a szertartás, amitől kezdve aztán vidám és megható pillanatokban egyaránt bővelkedhettünk!

Csodás ötlet a sok közül: az asztalok elnevezése… mennyország, boldogság, emlékek, csókok, Igen!

RUSZTIKUS-ESKUVO

Tökéletes példa szerintem az ő esküvőjük arra, hogy hogyan lehet egy klasszikus, vidéki lakodalmat finom, ízléses részletekkel úgy átitatni, hogy egy különleges, mégis mindenki számára komfortos és élvezetes esemény szülessen. lehet őket bátran követni!

RUSZTIKUS-ESKUVOI-DEKORACIO

Hogy mit? Íme képekben:

A slideshow sok-sok képpel:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....