Rusztikus jegyes fotózás

Ritkán fordul elő velünk, hogy a párjainkkal nem találkozunk személyesen mielőtt szerződést kötünk, Zsuzsi és Szabi viszont nagyon megbízott bennünk szinte látatlanba is (szinte, mert a munkánkat azért elég jól ismerték már, amikor megkerestek bennünket). Így aztán a jegyes fotózáson ismerhettük csak meg egymást személyesen is.

Nagyon keveset tudtunk az esküvőjükről, a terveikről, hiszen amikor egymásra találtunk még csak körvonalazódtak az elképzelések, s ők is most kezdtek újra aktívan szervezkedni. Zsuzsiéknak csak az volt a kívánsága a jegyes fotózás kapcsán, hogy természetközeli fotók készüljenek, minden mást ránk bíztak. Mivel szerencsére közben kitavaszodott, először virágzó fákra, mezőre gondoltunk, hiszen az első olyan igazándiból tavaszi sorozatunkra készültünk velük. Kaptunk is egy kiváló javaslatot a helyszínre, elmentünk meglesni, tényleg meg tudjuk-e ott teremteni a hangulatot, amit Zsuzsiéknak megálmodtunk. Út közben viszont rátaláltunk egy még jobb lehetőségre a közelben: lovardára, patakra, virágzó fákra egyben…hát így megy ez. :) Gyors egyeztetés a Lovardával, Zsuzsival és Szabival és már készen is állt minden. :) Az pedig csak hab a tortán, hogy az első 5 percben kiderült, rusztikus esküvőre készülünk, így nem is találhattunk volna ki testhezállóbb jegyes fotózást. :) Óh, és még a Laura Virágtól is kaptunk egy meglepetés csokrot a fotózáshoz, amit Zsuzsi meg is tartott emlékül. :)

Kis szusszanás, hiszen messziről érkeztek, és már bele is vágtunk a közepébe, azt tapasztaljuk ugyanis, hogy általában a fotózás sokminden másnál gyorsabban összeköti és megnyitja az embereket. A kezdeti zavart, izgalmat és a „rólam nem lehet jó képet készíteni” elképzelést (amiről Zsuzsi mindvégig meg volt győződve) így küzdöttük le lépésről-lépésre. Szeretjük látni, ahogy a párjaink percről-percre jobban elengedik magukat és kirajzolódik az, amilyenek valójában, amilyenek egymás között. :) Hiszen a lényeg éppen ez: emléket készítsünk a köztük lévő szeretetről, szerelemről, kötelékről úgy, amilyenek valójában, akkor is, ha egy ismeretlen környezetbe állítjuk őket. Ha magukra és az érzéseikre ismernek miközben szebbnek látják önmagukat, mint valaha, számunkra az a siker. :)

Remélem, Zsuzsi nem bánja, ha idézem a levelét…. : „Hááát, ezek egyszerűen gyönyörűek :):):) El sem hiszem, hogy ezek tényleg mi vagyunk, és hogy rólunk is ilyen szupi képek születtek!!:D És nem csak minden második képen tetszem magamnak, uh óriási köszönet Nektek érte!!!:) Tudtam én, hogy jól választottunk, és már alig várjuk a kreatív fotózást!:) Legyen olyan szép napotok, mint amit nekünk okoztatok ezekkel a képekkel :).”  – hát mi köszönjük a bizalmat. ;)

A csodálatos délután szép estével zárult, ültünk a patak parton, megbeszéltük az esküvő részleteit, és ámulva szemléltük közben, ahogy a birkanyáj levonul a patakhoz inni, a fák között pedig lovak vágtáznak. :)

Még sok-sok kép a rusztikus jegyes fotózásból:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....