Spanyol-magyar világraszóló boldogság

Mielőtt bármibe is belevágnánk:

  1. Készíts magad elé egy pohár bort vagy egy forró teát
  2. Gondoskodj valami nasiról is
  3. Helyezd magad kényelembe!

Egy utazásra hívlak. Nem csupán különböző nemzetek közöttire, romantikusra és vidámra, hanem olyanra, ami a legfontosabb dolgokra világít rá az életben.

Indulhatunk? Gyönyörködj ráérősen a részleteiben, szívd magadba az emberek nevetését és hagyd, hogy a végén nagyon jó kedvű legyél Te is!

(Lenke megint fordított nekünk… ;) )

Española-húngara felicidad sensacional

Antes de que empecemos:

  1. Prepara una copa de vino o una taza de té
  2. Pilla también algo de picar
  3. ¡Ponte cómodo!

Te invito a un viaje. No simplemente entre naciones, al mismo tiempo romántico y alegre, que además revela las cosas más importantes de la vida.

Podemos empezar? Disfruta sin prisa de sus detalles, déjate llevar por la risa de la gente y deja que al final tu también estés muy alegre.

spanyol-magyar-eskuvo-fotok

spanyol-magyar-eskuvo-fotok-2

Lenkét és Botit egycsapásra megszerettük. Nem nehéz ez, hozzáteszem. Adott egy cserfes, nyitott, csupa mosoly lány, aki telis-tele van ötletekkel, lelkesedéssel. Adott egy fiú, aki csendes(nek látszik, de azért nem egészen az), kedves, bármiben benne van, akkor is, ha az távol áll tőle (lásd jegyes fotózás korcsolyázás… :) ), nem mellesleg spanyol kajakozó. Hozzájuk jön egy lelkes, gondoskodó család és egy fékezhetetlen baráti társaság, akik aztán igazán tudnak együtt örülni és ünnepelni. Kaptunk még hozzá színpompás DIY dekorációt, napsütést, tiszteletet, egy igazi „kreatív asszisztens” anyukát, cuki nagymamit, meg még sorolhatnám… Ez a fergeteges esküvő receptjének alapanyaga.

Eredetileg úgy terveztem, hogy mindent elmesélek elejétől a végéig. Annyi minden történt, annyi édes emlékkel gazdagodtunk! Aztán rájöttem, majd a fotók elmesélik a történetet. Én azt írom le neked, amit tanultam tőlük. Ezen sorok írása közben döbbentem valóban rá, micsoda pozitív leckét kaptam tőlük (különösen Lenkétől), arra, hogy megadták a tavalyi évünk minden rossz momentumára a választ. Bárcsak már akkor rájöttem volna erre!

 Azt, hogy igenis meg kell élni minden pillanatot. Ezer százalékon égve közben!

Olyan gyakran elfeledkezünk arról, hogy milyen rövid az életünk, hogy mekkora kincs, ha szerethetünk és viszont szeretnek. Naponta sétálunk, sőt futunk el az álmaink mellett, mert mindig jobbat és többet hajkurászunk. Küzdünk dolgokért, aztán, amikor ott állunk előttük, legyintünk egyet vagy megkeressük, mi nem úgy teljesült, ahogy akartuk. Nem tudunk örülni. Azt is elfelejtjük, hogy boldogság, ha mások boldogságát ünnepelhetjük, mert azáltal részesei lehetünk mi is. Eszünkbe sem jut, hogy a rosszat is át kell éreznünk ahhoz, hogy értékelni tudjuk a jót és magasra repülhessünk vele, de ezt sosem kell véresen komolyan venni, mintha itt volna a világvége. Nincs itt ugyanis. A világ vége az, ha nem tudunk mosolyogni.

Ők nem feledkeztek meg ezekről. Be sem engedték igazán a rosszat, mert jól tudták, mi a fontos. Egy esküvő csak egyetlen dologtól lehet balul elsült (még akkor is, ha semmi sem úgy lett végül ahogy eltervezted), ha elfelejted a nagy napon jól érezni magad!

Köszönettel tartozunk minden percért, amit veletek tölthettünk. :)

Most, hogy a képeket válogattam (elég nehézkesen, mert mindent úgy megmutattam volna) ébredtem rá, hogy máris hiányoznak! No, de a kreatívjukat úgysem tettem most ide, arról készítek majd egy külön bejegyzést és megmutatom hozzá a különleges fotókönyvüket is, amit Lenkével közösen terveztünk. :)

Szóval: maradj kényelemben és éld át Lenke és Boti esküvőjét Te is!

Lenke y Boti nos cayeron bien desde el principio. No es nada difícil, tengo que decirlo. Hay una chica dicharachera, abierta, muy sonriente que está llena de entusiasmo y de ideas. Hay un chico (que parece pero no lo es de todo) tranquilo, amable y participa en todo (por ejemplo patinar sobre hielo durante la sesión de fotos de pre-boda), aparte es piragüista español. Y luego tenemos una familia entusiasta y cariñosa, un grupo de amigos indomables que saben alegrarse y pasarlo muy bien juntos. También tuvimos una decoración DIY llena de colores, mucho sol, respeto, una verdadera madre „asistente creativa”, una abuelita linda y todavía podría enumeraros infinitas personas y cosas… Esta es la receta de una boda fantástica.

Originalmente tenía pensado contaros todos los detalles desde el principio hasta el fin. Han pasado tantas cosas, nos enriquecemos con tantos bonitos recuerdos! Luego me di cuenta de que las fotos hablan por sí mismas. Yo os escribo lo que aprendí de ellos. Mientras estoy redactando estas líneas, me di cuenta realmente la lección positiva que me dieron (especialmente Lenke), nos dieron la respuesta para todos los malos momentos de nuestro año pasado. Ojalá ya lo supiera de aquella!

Hay que vivir cada uno de los momentos. Dándolo todo al mil por cien!

Nos olvidamos con tanta frecuencia de que nuestra vida es muy corta, y que es un verdadero tesoro si podemos amar a alguien y nos aman mutuamente. Paseamos día a día al lado de nuestros sueños, es más, corremos, siempre queremos más y mejor. Luchamos por cosas y luego cuando estamos delante de ellas, no las valoramos y buscamos que es lo que no salió tal como lo imaginamos. No sabemos alegrarnos. Nos olvidamos de que también es nuestra felicidad poder celebrar la felicidad de los demás porque así nosotros también podemos formar parte de ella. Ni nos acordamos de que tenemos que pasar por lo malo para poder valorar de nuevo las cosas buenas y que volamos por todo lo alto con ellas, pero no hay que tomarlo demasiado en serio, como si estuviera aquí el fin del mundo. Puesto que no está aquí. El fin del mundo sería si no fuésemos capaces de sonreír.

Ellos no se han olvidado de estas cosas. Ni dejaron entran del todo nada malo porque sabían perfectamente que es lo que importa. Una boda sólo puede salir mal por una única cosa (aunque no saliera todo como tú lo has planeado), si te olvidas de pasártelo a lo grande durante tu gran día.

Os damos las gracias por todos los minutos que pasamos con vosotros. J

Ahora, que estoy seleccionando las fotos (y me está costando porque tenía muchas ganas de enseñároslas todas) me di cuenta de que ya les echo de menos. Pero aún falta su sesión creativa que voy a publicar en otro post junto al fotolibro especial que diseñamos juntos con Lenke. J

En resumen: ¡ponte cómod@ y revive tu también la boda de Lenke y Boti!

spanyol-magyar-eskuvo-fotok-3spanyol-magyar-eskuvo-fotok-9

spanyol-magyar-eskuvo-fotok-4spanyol-magyar-eskuvo-fotok-5spanyol-magyar-eskuvo-fotok-7spanyol-magyar-eskuvo-fotok-8

spanyol-magyar-eskuvo-fotok-10

spanyol-magyar-eskuvo-fotok-11spanyol-magyar-eskuvo-fotok-szegedspanyol-magyar-eskuvo-fotok-szeged-2spanyol-magyar-eskuvo-fotok-szeged-3spanyol-magyar-eskuvo-fotok-szegedenspanyol-magyar-eskuvo-fotok-szegeden-2spanyol-magyar-eskuvo-fotok-szegeden-3spanyol-magyar-eskuvo-fotok-szegeden-4spanyol-magyar-eskuvo-fotok-szegeden-5spanyol-magyar-eskuvo-fotok-szegeden-6

lakodalom-szeged

spanyol-magyar-eskuvo-fotok-szegeden-8

eskuvo-szeged-csoportkep

Lenke-Boti-eskuvo-295

eskuvoi-dekoraciolakodalom-szeged-1

Lenke-Boti-eskuvo-341

Lenke-Boti-eskuvo-342

lakodalom-szeged-2lakodalom-szeged--3lakodalom-szeged-4sz

eskuvoi-buli

lakodalom-szeged-6lakodalom-szeged-7lakodalom-szeged--8

lakodalom-szeged-8

lakodalom-szeged-10lakodalom-szeged-11

lakodalom-szeged-9lakodalom-szeged-12lakodalom-szeged-14

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....