Milyen fotózásokat vállalunk?

Pár fotózás

Tökéletes választás, ha szerelmeteket szeretnétek képekben is megőrizni vagy gyakorolnátok kicsit esküvő előtt a fotózkodást. A sorozat készülhet itthon és külföldön is. Fotózhatunk szabadtéren és beltéren egyaránt. A lehetőségeteknek a fantáziátok szab határt.

Többet szeretnék tudni >>

Kismama fotózás

Az örömteli várakozást általában a 30-34. hét között szoktuk megörökíteni. Ekkor már látványos a pocakod, de még könnyedén tudsz mozogni. A sorozat készülhet szabadtéren (akár enteriőrrel is) vagy beltéren. A fotózásra természetesen elkísérhet a párod is. Nagyobb testvéreket a fotózás első fél órájában szoktunk fogadni, hogy ne menjen el idő előtt a türelmük és igazán aktívan, jó kedvűen lehessenek részesei a fotózásnak.

Többet szeretnék tudni >>

Portré fotózás

Hogyha szeretnéd megmutatni a benned rejlő igazi nőt – legyen az elegáns, szexi, szende vagy éppen vagány –  egyszer mindenképpen érdemes részt venned egy ilyen fotózáson. Ez kortól teljesen független önbizalom növelés! Ilyenkor mindig kihozzuk belőled a legeslegjobb formádat a képeink által, hogy örömmel tekints magadra. Egyedit, különlegeset alkothatunk együtt, amit majd mindig óriási örömmel nézel vissza.

Többet szeretnék tudni >>

Boudoir fotózás

A női vonalak fedetlen megmutatása az egyik kedvenc fotózási témánk. Furcsa, tudjuk, hisz’ nagyon kevés ilyen képet láthatsz tőlünk, de ez nem jelenti, hogy nem fotózunk ilyesmit… mindösszesen diszkrétek vagyunk, ha azt kérik tőlünk. Persze a boudoir nem azt jelenti feltétlenül, hogy meztelenül kell pózolnod. A sejtelmesség, egy-egy szép alsónemű sokszor sokkal izgalmasabb! A sorozatot adhatod ajándékba is kedvesednek, akár az esküvőtök napján egy fine art albumban.

Többet szeretnék tudni >>

Üzleti fotózás

 Fordulj hozzánk bizalommal, ha szeretnéd vállalkozásodat felvirágoztatni egy-egy különleges sorozattal vagy éppen új vállalkozásodat tervezed és szükséged van ehhez egyedi termékfotókra. Referenciáink között tudhatjuk például a Vintage Gardent, a Laura Virágot, a Diegot, a Babérligetet és a Heritage Home-ot.

Többet szeretnék tudni >>

Gyakori kérdések ezzel kapcsolatban:

Vállalunk-e család fotózást?

A válaszunk kettős. Fotózunk családokat. Elég gyakran méghozzá. Mivel nem ez a fő profilunk, és nem is szeretnénk azzá tenni, családi fotózásra csak a visszatérő, régi ügyfeleink jöhetnek hozzánk. Visszatérő persze a sok kismamánk is. :) Köszönjük a megértéseteket.

Vállalunk-e gyerek/szülinapi fotózást?

Erre ugyanaz igaz, mint a család fotózásra.

Vállalunk-e anya-lánya fotózást?

Igen. Kortól függetlenül tudtok jönni hozzánk anya-lánya fotózásra. Persze lehet ez anya-fia sorozat is.

Vállalunk-e esküvőt?

9 év után szeretnénk kicsit feltöltődni, így egy darabig nem. Kreatív fotózást természetesen örömmel, és arra is meg lehet bennünket fűzni, hogy mi legyünk egy családias, különleges helyszínes vagy külföldi esküvőn a fotósotok, de jelenleg másra nem vagyunk nyitottak. Egyszer talán persze eljöhet újra az idő, hogy szeretnénk megint esküvő fotósok lenni.

Fotózunk-e külföldön?

Igen. Bármikor. Nagyon szívesen. Egyedi csomagok alapján.

Kérd csomagajánlatunkat!

CLOSE MENU .... .... ....