Színpompás vintage jegyes fotózás

Rozival és Imivel már az első találkozásunkkor elhatároztuk, hogy a családuk harmadik tagját, a kis Gyömbért is mindenképpen bevonjuk a fotózásba. Eredetileg az esküvőn szerettünk volna közös képeket készíteni, de úgy alakult az esküvői forgatókönyv, hogy Gyömbér végül a jegyes fotózásra kísérte el őket.

Úgy látszik, mostanában ez a sors jutott nekünk és a párjainknak, mert Rozinál és Iminél is helyszínt változtattunk az utolsó pillanatban. Persze, az igazsághoz hozzátartozik, hogy az eredeti tervhez tértünk vissza. :) Színes, vidám, szabadtéri, vintage fotózást álmodtunk meg. Kicsit bohókásat, kicsit szertelent, álomszerűt, és természetesen romantikusat.

A gyors helyszíncsere miatt (a másik beltéri, kiegészítőket nem igénylő helyszín volt), abszolút improvizáltunk. Tulajdonképpen egyetlen óra alatt gyorsan összeszedtem azokat a dolgokat, amik itthon éppen kéznél voltak és megfeleltek annak, amit mindannyian megálmodtunk. :) Roziék pedig tökéletesen kiegészítették mindezt a saját készítésű, hatalmas betűkkel, az öltözékükkel, az almákkal, Imi trombitájával, a „save the date” felirattal és mindenekelőtt Gyömbérrel, aki már az első pillanatban levett minket a lábunkról. :)

Nem csupán az enteriőr sikerült vidámra, ha vissza gondolunk a jegyes fotózásra, akkor még ma is mosolygunk, mert Rozi, Imi és Gyömbér mellett folyton csak nevettünk, és csak úgy repült az idő. :) Egy jókedvű párral, amilyenek ők is, mindig játék a fotózás. Imádtuk, hogy bármire nyitottak és azt is, ahogy a kis Gyömbér rohangált és élvezte a számára végtelennek tűnő erdőt, mezőt, és ahogyan mindent elkövetett, hogy neki semmiképpen se kelljen pózolnia, s a lehető legközelebbről meg tudja vizsgálni a fényképezőgépünket. :D Azért azt is bebizonyította, hogy tud ő kifejezetten okos kutyus is lenni, mert a feladatot, amitől a leginkább tartottunk – , hogy a táblát megtűrje a nyakában és így elkészülhessenek a „save the date” kártyákhoz a képek – szinte zokszó nélkül végrehajtotta. :)

Akadtak persze nehézségek is, nagyon komolyak, mint például az, hogy a szélben hogyan lehet hatékonyan színes papírt dobálni és, hogy aztán megtaláltuk-e az összeset, amit elszórtunk. :))

Tökéletes esküvői felkészülés és összehangolódás volt ez mindannyiunk számára. Nagyon-nagyon várjuk, hogy május 4-én láthassuk majd Rozit és Imit, ahogyan örök hűséget fogadnak egymásnak. :)

Nincs más hátra, mint a vintage fotók, ugye? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....