Téli mese – Brigi és Sipi esküvője

Az év számunkra egy meghitt, téli varázsos esküvővel kezdődött. Dupla örömmel és kihívással, hiszen Brigi és Sipi a mi „kis” második otthonunkban, a Rooms-ban, szerette volna hivatalosan is összekötni az életét, ráadásul a dekoráció kialakítását is maximálisan ránk bízták. Egyeztettünk persze Brigivel, hogy mire is vágyna, de azért izgultam a szabad kéz miatt, hogy tényleg eltalálom-e az ízlésüket és minden olyan lesz-e, ahogyan ők is megálmodták. Így volt szerencsére.

 

 

Szeretjük a pici esküvőket, amikor az egészet valami nagyon családias, nagyon bensőséges hangulat lengi át, aminek óhatatlanul mi is teljesen szerves részei leszünk. Azt hiszem, hogy a képeket is átitatja mindez: a családi szeretet, az összetartozás, az, hogy akkor és ott tényleg minden és mindenki szívből azt a két embert ünnepelte, akik éppen örök hűséget fogadtak egymásnak. Jó volt velük lenni. Bár ilyenkor az ember lemond a nagy vendégseregről, az aznapi ereszd el a hajam buliről, mégis páratlan érzés így házasságot kötni szerintem és látni is kívülről az eseményt.

 

 

Ui: Ez most nevetségesen csajos lesz, de végre egy Badley Mishka cipő került a kezembe! Mi tagadás… imádom őket… Magamon is mulatnom kellett, de úgy hordoztam, miközben fotóztam, mintha valami kincset tartanék a kezemben. :D Szóval Briginek ezért az élményemért külön köszönet.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....