Üzleti fotózás

Milyen jellegű üzleti fotózásokat vállalunk?

A fehér hátteres termékfotók készítése nem profilunk, de bármilyen kreatív üzleti jellegű sorozat készítését örömmel vállaljuk. Legyen szó ruhakollekcióról, étteremről, hotelről vagy éppen rendezvényről, együttműködésünkből különleges sorozat születhet.

Hogyan dolgozunk?

Abban hiszünk, hogy egy fotós szerepe több ilyenkor mint az, hogy lefényképezze, amit elé tesznek. A szakmai tapasztalatunkat, egyedi látásmódunkat, dekorációs rutinunkat, vagy éppen az esküvői piacra való széleskörű rálátásunkat mind-mind kamatoztathatjuk együtt.

Mindig ketten fotózunk. Egy női és egy férfi fotóst kaptok, ami kétféle szemszöget biztosít, sosem készítünk egyformán fotókat ugyanarról. Egy rendezvényen, de bármilyen más fotózáson is, hogy ketté tudunk válni óriási előny, többet és gyorsabban látunk. Írisz ráadásul marketing területen szerzett diplomát és dolgozott éveken keresztül, így kicsit más szemszögből is jól átlátja és értékelni tudja az elkészíteni kívánt anyagot.

Mielőtt pontos ajánlatot adnánk, e-mailen vagy telefonon részletesen átbeszéljük, mi az elképzelésetek, és a vállalkozásotokra szabott konstrukciót állítunk össze számotokra. Ez garantálja, hogy azt kapjátok, amit valóban szeretnétek.

Tudjuk, hogy az üzletben a határidők pontos betartása létfontosságú, így ezt nagyon szigorúan vesszük mi is. A fotóinkat azonban csak tökéletes utómunkát követően adjuk ki a kezünkből, hiszen a legjobbat érdemlitek a legjobb kampány eredmény eléréséhez, ehhez idő kell. Ez azt jelenti, hogy másnapra nem fogjuk tudni odaadni a képeket, de nem fordult még elő, hogy 1-2 hétnél hosszabb ideig tartott volna ez a folyamat.

Hol készülhetnek a képek?

Gyakorlatilag bárhol az elképzeléseitekhez és az elérni kívánt hatáshoz igazodva.

A fotózáshoz szívesen biztosítjuk saját stúdiónkat, a Rooms-t, ami a hazai piacon elsőként nyújtott bárki számára enteriőrös környezetet vásznak és háttér installációk helyett, és számos üzleti fotózásnak adott már otthont. A 110 négyzetméretes, 6 méter belmagasságú csarnok 4 havonta teljesen átalakul, ráadásul minden tér alakítható, plusz kiegészítőkkel személyre szabható, így attól sem kell tartanod, hogy a konkurenciád képei kísértetiesen hasonlítanak majd a sajátodra.

Milyen technikai felszereléssel rendelkezünk?

Professzionális fotókat kizárólag magas minőségű felszereléssel lehet elkészíteni, erre sem a belépő kategóriás, sem a középszerű eszközök nem alkalmasak. Canon 5D Mark IV fényképezőgépekkel és prémium objektívparkkal dolgozunk.

Rendelkezünk folyamatos fényű lámpákkal, fényformálókkal és stúdióvakukkal egyaránt.

Néhányan, akiknek segítettünk céljaik megvalósításában

Vintage Garden, Babérliget Kúria, Laura Virág, Heritage Home, Coboshop Italy, Annie Sloan Hungary, Diego

Kérd üzleti sikeredre szabott ajánlatunkat!

CLOSE MENU .... .... ....