Vali és Béci esküvője

Vali és Béci számunkra nagyon kedvesek, imádom Vali finomságát, nőiességét, ízlését és Béci gyermeki lelkületét (persze a legjobb értelemben gyermekit). Olyan párt ismerhettünk meg bennük, akik igazán édesek együtt, bízom benne, hogy Ti is így érzitek majd a fotók alapján.

Bár az esküvőjük nem lehetett teljesen olyan, amilyet Vali eredetileg megálmodott, nagyon örültünk, hogy a kreatív fotózást egy külön napra tehettük végül, és így megvalósíthattunk valami olyasmit, ami igazán közeláll mindannyiunkhoz: egy vintage fotósorozatot.

Valiból egyébként tökéletes asszisztens lenne számunkra, mert csodás érzékkel irányította Bécit a fotózás során, hogy a képek minél természetesebbek és őszintébbek lehessenek. Ezt az érzékét persze már tapasztaltuk a jegyes fotózás során is, amikor nagyon helyes és kreatív kiegészítőkkel állt elő. Béci pedig lelkesen követte és a kezdeti izgalmakat túlélve remek „modellnek” bizonyult, sőt a bedöntés bajnokának, ez kétségtelen. :)

Mit is mondhatnék még, talán a fotók többet elárullhatnak… Íme a kutyussal, esküvős menettel, cuki pap bácsival (elnézést, tudom, hogy nem illik ilyen jelzőt használni, de tényleg nincs jobb szavam), némi kaszálós kalanddal (mostmár tudjuk, hogy mi a különbség mező és kaszáló között ;) ) fűszerezett sorozat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....