Vintage álom a Laura Virággal

A Laura Virággal már régóta figyelemmel kísérjük egymás munkáját és kölcsönösen nagyon szeretjük, amit a másik teremteni képes. Közös pontunk az is, hogy imádjuk  a vintage-t és a romantikus, nosztalgikus vagy éppen rusztikus hangulatú esküvőket.

Egy ideje már kacérkodtunk a gondolattal, hogy készítsünk egy közös fotósorozatot, de a nyári zsúfolt szezon miatt ez csak távlati tervnek tűnt, amíg Döme (a Laura Virág egyik tulajdonosa) fel nem hívott bennünket, hogy lenne-e kedvünk lefotózni az enteriőrjeiket, amelyet egy esküvő magazin megjelenéshez készítenének. Persze, hogy volt! :)

Így aztán néhány nap múlva Zoli el is ment hozzájuk, hogy elkészítse a vintage fotókat.

Egyszercsak Zoli felhívott telefonon azzal, hogy ezt nem fogom elhinni és, ha hazaér a nyersanyaggal megpukkadok majd, hogy nem lehettem ott vele! Egy gyönyörű menyasszony és lenyűgöző helyszínek várták őt…

Bár egyikünk sem erre készült eredetileg, valahogy mégiscsak egy ízig-vérig magazin fotózás kerekedett az első igazi közös munkánkból, amit mi természetesen kicsit sem bánunk. Végül még én is kivehettem a részemet az utómunkával. :)

Timiék nem csak egy elképzelt menyasszony mesebeli álmát valósították meg, hanem kicsit a miénket is.

Amikor elkezdtünk vintage fotózással, azon belül is enteriőrös fotózással foglalkozni, a lelki szemeink előtt mindig az lebegett, hogy milyen jó volna egy ilyen sorozatot is készíteni: menyasszonnyal, bútorokkal, rengeteg virággal és vintage kiegészítőkkel.

Mindig csodálattal nézegettük ugyanis a külföldi fotósok munkáit és azt a néhány (nem kifejezetten vintage stílusú, de hasonló hangulatú) fotósorozatot, ami itthon készült. Arra vágytunk, hogy ennek kultúrája legyen hazánkban is, és amikor azt mondjuk, hogy vintage fotózással vagy enteriőrös fotózással foglalkozunk, a többség ne nagy kerek szemekkel nézzen ránk.

Elindultunk hát ezen az úton, aminek ez az állomás egy számunkra kiemelkedő és nagyon kedves pontja. Az pedig csak hab a tortán, hogy a sorozatból néhány kép megjelent az Esküvő Classic magazinban. Azt is örömmel látjuk, hogy a vintage és a rusztikus stílus egyre inkább virágkorát éli nálunk is, benne pedig ez a fajta (újra értelmezett) vintage fotózás talán elnyeri a megérdemelt helyét és egyre többen vágynak ilyen képekre.

Köszönjük a lehetőséget a Laura Virágnak, bízunk benne, hogy még nagyon sokszor dolgozhatunk együtt.

Ahogy korábban ígértük a facebook oldalunkon, még több kép az elkészült vintage sorozatból:

Majdnem elfelejtettem…. íme…:

Az Esküvő Classic Magazinban megjelent összeállításunk:

Esküvő Classic Magazin - Fénylabor és Laura Virág

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....