Ez „csak” szeretet – Orsi és Lali esküvője

Amikor ajándék minden perc. Amikor érzed, hogy itt valami igazán-igazán jó és fontos dolog játszódik éppen előtted. Amikor az emberi kapcsolatok eszenciáját láthatod 12 órán keresztül. Amikor kvázi kívülállóként is szorosan részese vagy valami hihetetlenül szeretetteljesnek, ami olyan ritka manapság. „Szívünkcsücskei”, köszönjük az élményt!

vintage-eskuvo-fenylabor

Meséltem már nektek, hogy az első találkozásunkkor Lali meglepő faggatásba kezdett? Soha senki sem volt még ennyire kíváncsi arra, hogy mi milyenek is vagyunk valójában, emberként is, nem csupán fotósként, hogy miért foglalkozunk esküvő fotózással, miről mit gondolunk…  Amikor Lali a vacsora közben odahívott magukhoz és elmondta mennyire örülnek, hogy itt vagyunk és, hogy ilyenek vagyunk, majd a könnyeinket megelőzve szó szerint „elsipircelt” , mindent megértettem. Hiába minden tökéletesen szervezett esemény, minden puccos dekoráció, minden csinnadratta. Az emberi kapcsolatok minősége határozza meg azt, hogy egy esküvő milyen (az életünk milyenségét is egyébként…). Tudatosan vagy tudat alatt, ők ezt nagyon jól tudták.

vintage-fotozas-eskuvo

polgari-szaabdteri-szertartas

Hajnalig dolgoztunk előző nap. Utólag bevallhatjuk, féltünk is kicsit, hogy helyt tudunk-e méltóan hozzájuk állni. Aztán amikor megláttuk őket, minden félelmünk egy másodperc alatt szertefoszlott. valami titkos energiájuk lehet, csak a jó Ég tudhatja pontosan, miből áll… Barátságból, nyitottságból, szívből-lélekből…hm…valami ilyesmi összetevőkből, jó volna elcsenni a receptet…

eskuvo-csoportkep

Mostanában mindig megírom, hogy melyik volt a kedvenc részem… nagyon nehéz választani, de azt hiszem, az, amikor Orsi a barátnőjének elmondta a Lalinak szánt fogadalmát. Még éppencsak a készülődés elején voltunk. Hárman. Kézen fogták egymást és Orsi így beszélt. Még hozzá tartozik, hogy ezt Lalival is elpróbálta, csak közben magában mondta a szöveget… Szóhoz sem jutottunk, ez a legjobb szó arra, amit érezhettünk ott mi ketten Orsi fogadalom-próbája után.

rusztikus-eskuvo-lovarda

A hétvégénk, ami a legmegterhelőbbnek ígérkezett, így vált Orsi és Lali és Zsófi és Zoli által a nyár legcsodálatosabb hétvégéjévé.

A slideshow:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....