Meghittség és vintage – Reni és Balázs esküvője

A mai ködös, téli napon az egyik legkedvesebb nyári esküvőnket idézem fel Nektek. Valahogy nem is bánom, hogy így az utolsók között maradt az idei esküvői beszámolók sorában, mert önmagába sűrít annyi mindet, amit imádunk az esküvőkben, szóval stílszerűnek érzem a végefelé hagyni.

Reni-Balazs-191

Vágjunk is bele!

Reni és Balázs esküvője nagyon kedvünkre való volt! Nem csak a helyszín miatt, ami mostmár köztudottan, közel áll hozzánk (itt volt ugye a mi esküvőnk is), hanem minden egyes részlete miatt és egyáltalán nem utolsó sorban miattuk is.

Őrületes meleg izzasztott aznap mindenkit, mintha csak a szeretetük hőfokát akarta volna visszatükrözni az Ég! Amikor begurultunk a Villa Fiore kapuján, szinte rögtön belebotlottunk Balázsba, aki már lázasan szervezkedett hőség ide vagy oda.  Azonnal ketté is váltunk.

keszulodes-vinatge-eskuvo

Zoli Balázzsal tartott, így aztán részese lehetett annak, hogyan épül fel a család és barátok által a gyönyörű szertartás és vacsora helyszín. Aztán pedig megtapasztalhatta, hogy milyen is a bőrömbe, hiszen most ő segíthetett öltözködni, miközben persze készültek képek is. Azóta már nagy rutint szerzett ebben, úgy tűnik, hogy egy alkalom százat szül. :)

vintage-eskuvo-ruha

Én pedig ámuldozhattam-bámuldozhattam Reni csodálatos apróságain, mintha csak egy személyre szabott paradicsomba kerültem volna. :)Egyáltalán nem hagyhatom szó nélkül a menyasszonyi ruhát, amit Katica (Something Old Bride – aki szintén nagyon kedves számomra) készített! Minden kis részlete olyan volt, amiről az ember egyszerűen nem tudja levenni a szemét: finom, nőies, semmi felesleges cicoma, mégis elbűvölő. Csakúgy, mint az egész nap, amit velük töltöttünk.

vintage-eskuvo-keszulodes

Reni-Balazs-159Bensőségesség, vidámság, lazaság, ízlésesség, szeretetteljesség… ilyesmi kifejezések jutnak leginkább az eszembe. Láttam a maroknyi násznép szemében is, hogy ez az ünnep tényleg arról szól, amiről szólnia kell: együtt örülésről, együttlétről úgy, hogy kiélvezzük minden lehetőségét, élményét, percét.

renibalazs-vitage-eskuvo

Persze, persze, itt is akadt izgalom, meg egy kis idegeskedés, meg egy kis káosz, mert nincs a világon semmisem, ami tökéletes, csak akkor, ha annak éljük meg. Márpedig Reni és Balázs esküvőjét nem lehetett másképpen megélni! :) Ajánlom mindenkinek követendő példaként szeretettel.

Reni-Balazs-211Reni-Balazs-151

Tipp: Reni és Balázs valójában két napos esküvőt szervezett. Egy hétköznapra tett családi, baráti körben töltöttet, csodálatos vintage körítéssel és polgári szertartással, valamit egy szombati nagy bulisat, kötetlenül, lazán templomi szertartással kiegészítve. Így aztán valóban valóra válhatott minden álom!

Még sok-sok kép:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....