Vízparti idill – enteriőrös vintage fotózás Adrival és Norbival

Mindig különleges alkalom számunkra, ha olyasvalaki jelentkezik hozzánk fotózásra, aki már régóta tagja a facebook oldalunknak, és nap mint nap követi, nézegeti a fényképeinket. Norbi levele azonban dupla öröm volt számunkra, mert a férfi oldaltagjaink táborát erősíti, akik bizony nincsenek sokan a lányokhoz képest. A vintage fotósorozatot ráadásul ajándéknak szánta, kedvesének, Adriennek, aki szintén nagyon szereti, amit csinálunk.

Adrienn-Norbi-web-9

A fotósorozat különlegessége azonban nem merült ki ennyiben, ugyanis Norbi és Adrienn gondoskodott helyettünk a vintage enteriőrről. Annyira profin és csodálatos ízléssel, hogy amikor elküldték a tervezett tárgyakról a fotókat nekünk, csak azt lehetett rá mondani, hogy egy az egyben tökéletes, úgy, ahogy van. :)Így aztán nekünk csak a fotózás és az a feladat maradt, hogy a megfelelő helyre, a lehető legjobb elrendezésben kerüljenek a tárgyak. Nagyon élveztük a közös építkezést, nem utolsó sorban pedig Adri és Norbi társaságát, akik nem csupán enteriőr építésben bizonyultak profinak!

vintage-fotozas-jegyesek

Olyannyira, hogy szó nélkül tűrték a kéretlen társaságát egy bácsinak, aki szerintem több werkfotót készített a telefonjáról rólunk, mint bárki valaha… a lelkesedése pedig odáig vezetett, hogy amikor megkértem udvariasan, hogy mostmár azért hagyja abba, a távozás helyett lelkes fotóötletelésbe kezdett. Nos… azt hiszem, van egy közös rajongója négyünknek…

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....