Vintage igazi csapatmunkával

Minden egy telefonhívással kezdődött. Persze ebben nincs semmi különös. Egy nagyon kedves édesanya hívott, ami már kicsit szokatlanabb. Olyan anyuka, aki maga is nagyon szereti a képeinket és a lánya esküvő fotósaiként is szívesen látott volna bennünket. Sajnos azonban már foglaltak voltunk. A közös történetünk azonban nem merült ki ennyiben. Nem sokkal később érkezett egy újabb megkeresés, hogy jó, de akkor, ha már így alakult, készítsük mi Mesi és Lackó kreatív sorozatát egy külön napon. Már kiszemelték a helyszínt, ráadásul az esküvői és a helyben adott kiegészítőkből készítenének enteriőrt is. Persze, hogy örömmel mentünk, akkor is, ha bizony nem a szomszédban voltak. :)

vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-8vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-6vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-10

Hosszú idő telt el a fotózás napjáig, így igazán várakozva és kíváncsian indultunk útnak, vajon kik azok, akik ennyire szeretik és tisztelik a munkánkat, milyen lesz a helyszín, milyen lesz egy általuk megálmodott enteriőr. Széles mosollyal fogadtak bennünket és olyan gondoskodással, figyelemmel, amit kívánni sem mer az ember. Mesi anyukáján kívül besegített még néhány családtag és barát is az előkészületbe, aminek eredményeképpen igazán szeretni való környezet született az amúgy is látványos kastélynál.

vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-18vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-22vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-33vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-36vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-51vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-63vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-56vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-30vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-46vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-48vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-49vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-55vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-60vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-59

Belevágtunk hát a fotózásba. Persze ilyenkor kicsit minden pár zavarban van, nem egy hétköznapi dolog, amikor ránk szegeződnek a fényképezőgépek, ráadásul egyszerre két helyről. Mesi és Lackó pedig eleve olyan kis szelídek, édesek, nyilván nem volt egyszerű számukra reflektorfényben lenni és sütkérezni. No, de aztán persze oldódott a feszültség, az is kiderült, hogy Mesi meglehetősen bevállalós csajszi, hiszen nem sokat hezitált azon sem, felül-e a fára vagy sem, csak a hogyant kellett gyorsan megoldani. :)

vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-65vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-71vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-70vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-73

Ránk sötétedett, mire végeztünk a  fotózással, de senki sem számolta az időt, szerettük volna kiélvezni minden pillanatát, ha már úgy adódott, hogy a házasságkötésükből ennek a szeletnek lehettünk részesei.

vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-79vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-80vintage-fotozas-eskuvoi-kreativ-89Mindig megtiszteltetés számunkra, hogyha egy pár nem enged el bennünket akkor sem, hogyha foglalt már az esküvőjük napja és azon nem lehet változtatni. Olyan bizalmi ajándék ez, ami mindig táplálja az embert, fényt ad azokban a napokban is, amikor éppen nehéznek érzi az életét. Sosem írtam még le ezt, de a mai napig egészen zavarba hoz (Zolit is egyébként), hogyha valaki rajong azért, amit csinálunk. Azt hiszem, ezt sosem lehet megszokni igazán… hiszen mi csak tesszük, amit tudunk, ahogy tudjuk, ráadásul sokszor elégedetlenkedve, mindig azt keresve, hogyan lehetnénk még jobbak, még többek. Azért persze jól esik a “fejsimogatás”, nagyon is. Hiszen ilyenkor értelmet nyer minden. A munkából azáltal lesz hivatás és valamiféle érték, egy aprócska nyom, amit magunkból a világnak hagyunk, ha azzal másoknak örömet okozunk.

Még néhány fotó? ;)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....