Vintage szerelem utazás – jegyes fotózás Daniellával és Robival

Egy nap csörgött a telefonom. Egy csicsergő, nagyon kedves lány hívott. Daniella. Lelkesen újságolta, hogy ő Kata barátnője (Katát a vidéki otthonos vintage fotózás kapcsán ismerhetitek Ti is), s még ugyan szinte senki sem tudja, de Robi, a kedvese, megkérte a kezét és ő rögtön arra gondolt, hogy itt az alkalom, most végre nekik is lehet vintage fotósorozatuk.

Daniella lelkesedése engem is magával ragadott, gyorsan kerestünk hát egy közeli időpontot. Már csak helyszínt és tematikát kellett találnunk számukra.

Gyorsan megszületett a vitorlázás ötlete, hiszen Robihoz nagyon közel áll a hajózás, tanult is vitorlázni, s mindannyian vágytunk erre az élményre. Ráadásul egy kedves ismerősük örömmel biztosította hozzá Dé-Dé névre keresztelt hajójukat.

Tikkasztó kánikula uralkodott az egész országon. A fotózás napjára azonban vihart harangozott be szinte minden meteorológus. Kicsit kétségbeestünk és nem tudtuk, vajon bátran nekivágjunk-e az agárdi kirándulásnak vagy legyünk elővigyázatosak és keressünk másik napot. Aztán Zoli döntött. Lesz, ami lesz, megyünk. Mivel az előrejelzések inkább a késő délutáni, esti órákra szóltak (persze mi éppen akkor szerettünk volna kihajózni, áhítozva a naplemente fényeire), korábban találkoztunk. És milyen jól tettük! :) De ne szaladjunk ennyire előre…

A képeket mégsem sorrendben mutatom meg, mert ahogy végignéztem nem csak részletekben, hanem egészben is lehet velük mesélni… történetet…egy elképelt eljegyzési történetet. :)

Játszunk el a gondolattal, hogy egy nő és egy férfi közös utazásra indul…

A mólon találkoznak…

Várakoznak, hogy végre kezdetét vegye életük nagy utazása…

S végre a távolból felsejlik az értük érkező vitorlás… útnak indulnak…ringatózni a vízen…

…és elérkezik a pillanat, amikor a férfi megkéri a nő kezét…:)

Visszatérve a „valóságba” (amit egyébként Daniellát és Robit szemlélve nem éreztünk kevésbé idillinek és romantikusnak :) ):

Szóval néhány zsákutcát követően rátaláltunk a találkozási pontra és hamarosan Daniella és Robi is megérkezett. Daniella éppen olyan bájos és lelkes volt, mint a telefonban. Semmit sem bízott a véletlenre, készültek több szett ruhával, cipővel és csodálatos kiegészítőkkel is: többek között régi bőröndökkel, az eljegyzési bulijukról megmentett virágcsokorral és feliratokkal, amelyeket Daniella készített. Persze mi sem érkeztünk teljesen üres kézzel, mindig rejt valami praktikus holmit a kocsink, így tudtuk egybe fűzni például a L.O.V:E. feliratot egy táska mélyén talált zsinórral és már kész is volt a fotózásra. :)

A kapitány a tiszteletünkre „díszruhát” öltött és már suhanhattunk is a vitorlással. :) Itt szeretném megjegyezni, hogy hálásan köszönjük a készséges, fotóérzékeny kormányzást és minden segítségét, kívánni sem tudtunk volna jobb kapitányt! :)

Éppen kikötöttünk és még elkészítettünk néhány részletképet, amikor egyre erősebb és erősebb szél támadt. Közeledett a vihar, beborult az ég…  Az eredeti terv szerint most indultunk volna hajózni… így örültünk a módosított időpontnak és annak, hogy a hírek nem tántorítottak el bennünket, mert végülis csodálatos időnk volt addig. Persze nem ijedünk meg könnyen, így még a hatalmas szélben is kitartottunk, dacolva a természettel… Látva ezt az ég, biztosan büszke volt ránk, mert megkegyelmezett, s csak a vihar széle ért el hozzánk. Kicsit csöpögött az eső, Daniella haja táncot járt, de csodálatos látvány tárult elénk.

Végül még egy kis játék a szavakkal, kinek mi jut eszébe a másikról, a kapcsolatukról…
Noés a kapitánytól meglepetésként kölcsönkapott csodás kabrió, hogy méltón zárhassuk a fotózást. :) Helyesebben…a mini nyaralást…:)

Nincs más hátra, minthogy még több vintage fotót lássatok a sorozatból, íme:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....