Vintage piknik

Hogyha el tudtok képzelni igazi, belevaló fiúcskát, no, hát Emilke aztán tényleg az. Olyan szövege van, hogy az ember elalél tőle, szédületes cukipofa. Igazi kis huncut, tele lelkesedéssel, ötlettel. Pedig féltünk azért, hogy ebben a lányos, romantikus enteriőrben vajon feltalálja-e magát. Nos, egy percig sem lehetett kérdés onnantól, hogy megérkezett a szüleivel.

vintage-piknik-dekoracio-2vintage-piknik-fotozas-14piknik

vintage-piknik-fotozas-1vintage-piknik-fotozas-19vintage-piknik-fotozas-5vintage-piknik-dekoracio-42vintage-piknik-dekoracio-44vintage-piknik-fotozas-25vintage-piknik-dekoracio-12vintage-piknik-fotozas-29vintage-piknik-dekoracio-16vintage-piknik-fotozas-62vintage-piknik-fotozas-16vintage-piknik-fotozas-64

Különleges fotózás volt ez, mert szakmabelieknek készült, jóllehet nem fotósok, mégiscsak az esküvők körül forog az ő életük egy része is. A 2013-as Wedding Galán nyertek minket tombolán. :) Nagyon szurkoltunk, hogy valaki olyannak jusson a  fotózás, aki igazán értékeli, aki szereti ezt a stílust. Ők maximálisan ilyenek voltak, ami már ott kiderült, hiszen úgy jöttek átvenni, hogy ők ezt nagyon meg akarták nyerni és nagyon boldogok. Ennél többet nem is kívánhattunk! Örömet szerezni ugyanis a legnagyobb boldogság nekünk is.

vintage-piknik-fotozas-51vintage-piknik-dekoracio-34vintage-piknik-dekoracio-50vintage-piknik-fotozas-53vintage-piknik-fotozas-65vintage-piknik-fotozas-66vintage-piknik-dekoracio-55

Edina valami igazán romantikusra vágyott, így született meg ez a vintage piknik hangulat pillangókkal, sütikkel, sok-sok virággal és a réttel. A fiúk meg kénytelenek voltak igazodni ehhez, persze azért nem ment szerencsére nehezükre. :) Volt egy kis vendégmodellünk is, Éva kutyusa, aki aztán tényleg kedvére volt a fiúknak és legalább olyan lelkesedéssel vett részt önszántából a fotózáson, mint mi mindannyian. :)

Szerettük ezt, mert igazán arról szólt, ami a legjobb a fotózásban: az adásról, a különösebb szándék nélküli örömszerzésről.

vintage-piknik-fotozas-34

vintage-piknik-fotozas-46

Köszönjük a szépséges dekorációt a Laura Virágnak és a csodálatos süteményeket a Marangonának.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....