FÉNYLABOR GONDOLATOK

o

Vintage portré fotózás Dórival

Dóri az egyik kedvenc modellünk lett egy szempillantás alatt. Gyönyörű, természetes és nagyon lelkes. Már az előkészületeknél kirajzolódott, hogy tudatosan szeretne készülni a fotózásra ezzel is segítséget adva számunkra, hogy az elképzeléseit megvalósíthassuk. Nem volt hát igazán nehéz dolgunk. Mindösszesen az ideális helyre kellett rátalálnunk, ami mindent magába sűrít és otthont ad egy vintage portré fotózásnak: lehet lufikkal futkározni, baldachinos enteriőrt kialakítani, változatosan romantikus, nőies és természetközeli. Azt hiszem, sikerült, s bár a navigáció okozott némi fejtörést, végül egymást is szerencsésen megtaláltuk …;)
A fotózást már majdnem befejeztük, amikor kissé félénken megkérdeztük, van-e kedve még felmászni a farönkökre az út túloldalán… persze, hogy volt! :)

S képzeljétek, fény derült itt arra is, hogy Petra és Andris Dóri barátai (ez néhány nappal az ő fotózásuk előtt történt)… (Tudjátok, ők a just married-es párunk), amiről addig sejtelmünk sem volt… Így lehetett abban részünk, hogy Dóri – a fotózásokat követően, de még a képek átadása előtt – a mi egyik fotónkkal lepte meg Petrát a születésnapján. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....