Virágos-rusztikus – Fanni és Andris jegyes fotózása

Fanniékkal még akkor találkoztunk először, amikor javában folyt a tavalyi szezon. Nagyon gyorsan kitaláltuk, hogy milyen jegyes fotókat szeretnénk, így aztán már csak az volt a nagy kérdés, mikor is lehet megvalósítani. A virágzó fás képek ugyanis csak 1-2 hetes időintervallumban készíthetőek el, s bizony az valahogy mindig másik hétre esik, éppen ahogy az időjárás alakul. Volt is nagy izgalom, mert majd egy hónappal előrébb hoztuk az időpontot a tervezetthez képest, mi pedig éppen az előtte lévő napokban utaztunk Szabinával és Botonddal Olaszországba. Amikor útnak indultunk, még rügyesek voltak csak a fák, így aztán nem maradt más, mint szugerálni, koncentrálni, hiszen Fanni és Andris Szegedről utazott hozzánk a fák kedvéért.

jegyes-fotozas-rusztikusanrusztikus-jegyes-fotozas-viragzo-fak-28rusztikus-eskuvo-foto

A dolog működött! :) Nagy kő esett le a szívünkről, mert nagyon szerettünk volna valami igazán szépet átadni nekik, azt, amiről álmodtak.

rusztikus-jegyesfotorusztikus-jegyes-kepek

Nem volt más hátra, mint Fanni izgalmát is legyőzni. Mondhatom, hogy annyira, de annyira feleslegesen izgult amiatt, hogy róla képtelenség jó képet, egyáltalán képet készíteni, hogy csuda! :) Egyszerűen tökéletesek együtt Andrissal és ez minden mozdulatukon, mosolyukon látszódott (ezt a nagyon bájos, mosolygós természetet Fanni egyébként egész biztosan az anyukájától örökölte, aki ezúttal is elkísérte őket).

fotosarok-kiegeszitokrusztikus-stilusu-kepek

Ilyenkor aztán tényleg semmi dolgunk, csak figyelni, élvezni a fotózást… és engedni, hogy mi is részesei lehessünk általuk ennek a szívet melengető szerelemnek.

portre-fotok-viragzasrusztikus-jegyes-foto

…és még néhány kép

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....