Zsófi és Zoli jegyes fotózása

Zsófi és Zoli szuper páros. Kár, hogy nem készül hangfelvétel a fotókhoz, mert annyira szeretem, ahogy Zsófi beszél és mesél és kérdez. :) Van valami nagyon elragadó benne… leginkább talán Sárihoz (emlékeztek ugye, ő tavalyi menyasszonyunk) tudnám hasonlítani, aki mindennek olyan édesen tud örülni.

Kicsit nehezen jutottunk el így együtt a jegyes fotózásig, kiszemeltünk mindenféle időpontot, volt mindenféle tervünk, aztán június lett és még a helyszínt is megváltoztattuk az utolsó órában. Kicsit fájt a szívem a búzatábláért, de megértettem, felénk nem sokkal előtte esett az eső, így minden csupa víz volt, a városban viszont száraz és napsütéses.

Nekivágtunk hát a Várnak, ezúttal inkább kerülve, mint kihasználva a nevezetességeket. Elindultunk az egyik végéből, és ahogy terveztük, még éppen elcsíptük a naplementét a másik végén. Tényleg éppencsak, de nem késtünk le és ez a fontos. :) Nagyon jó kis séta volt!  Egyetlen egy negatívummal, egyszerűen köddé vált a türkiz kapu, ahol annyira szerettem volna fotót készíteni róluk… mert ugye az esküvőjükön mesés türkiz-barack dekoráció  és még sok csupa apró, kreatív dolog vár ránk… Jujj, nagyon kíváncsi vagyok… :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CLOSE MENU .... .... ....